0
(0)

În ultima zi a lunii trecute, gigantul Google anunța pe blogul oficial al companiei lansarea colecției de imagini panoramice a unuia dintre cele mai importante monumente naturale americane – Marele Canion. Frumoasele ilustrații interactive acoperă peste 120 km de trasee și drumuri înconjurătoare, făcând harta locului mai ușor de înțeles, mai precisă și mai ușor de folosit decât oricând.

 

„Plimbă-te pe rutele înguste și pe cărările expuse ale Marelui Canion: fă o drumeție în jos pe faimosul Traseul Bright Angel, admiră puternicul Fluviu Colorado și explorează panoramele minunate la un unghi de 360 de grade. Te vei bucura ca ești doar într-un periplu virtual atunci când vei ajunge la pantele abrupte ale Traseului South Kaibab”, ni se spune pe blogul Google.

Desigur, impresionanta colecție de imagini a fost posibilă cu ajutorul dispozitivului Trekker. Folosindu-l, membrii echipei Google au montat chiar pe trupurile lor rucsacurile grele de câte 18 kg fiecare conținând sistemul de camere cu 15 lentile operat de Android și s-au aventurat pe piciare prin terenul stâncos, îndurând temperature ridicate și câteva crampe musculare. Cu totul, peste 9.500 de panorame ale acestei opera de artă a naturii au devenit astfel accesibile pe Google Maps.

Sursa

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here