0
(0)

Astăzi a avut loc, la World Trade Center București, conferinţa de presă D-Link, Connect to more – noi perspective în rețelistică, în cadrul căreia Ognian Dantchev, noul Country Manager D-Link România și Bulgaria, a prezentat noua strategie D-Link pentru Cloud, respectiv Cloud-ul personal pentru managementul independent al rețelei, de pe telefonul mobil.

 

Viziunea D-Link pentru Cloud constă în furnizarea de servicii integrate, alături de toate dispozitivele conectate la Internet, oricând și din orice locație, pentru utilizatorii casnici (personal Cloud), companii (business Cloud) și service provider (Personal/Business/Infotainment Cloud).

Routerele D-Link Cloud, Camerele pentru Cloud și dispozitivele de Storage pentru Cloud – toate acestea sunt parte a unei serii de produse revoluționare, deja disponibile și în România, alături de routerul Gigabit dualband 802.11ac DIR-865L, cu tehnologie Wi-Fi 802.11ac  ce permite rate de transfer de până la 1.750 Mbps.

Elementul central în ceea ce privește managementul cloud-ului personal și al echipamentelor din gama D-Link pentru Cloud este portalul mydlink™. Aplicațiile mydlink™ pentru iPhone, iPad și dispozitivele cu Android completează portofoliul de produse; servicii adiționale corespunzătoare sunt deja în lucru.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here