0
(0)
  • Garrett Motion și Academia de Studii Economice din București, primul pas într-un parteneriat dedicat educației sustenabile
  • Garrett Motion a sponsorizat cu 50000 euro renovarea amfiteatrului 2204 din clădirea „Virgil Madgearu”
  • Până la 10.000 de studenţi pot beneficia de condiții mai bune de studiu în noul amfiteatru, în fiecare an universitar

Compania de tehnologie automotive Garrett Motion și Academia de Studii Economice din București (ASE) au inaugurat astăzi un nou amfiteatru în clădirea „Virgil Madgearu” din ASE, primul pas într-un parteneriat dedicat educației sustenabile.

Parte a angajamentului Garrett Motion față de o cultură a inovației și în conformitate cu programul de sustenabilitate WeCare4 al companiei, parteneriatul cu Academia de Studii Economice din București își propune să ofere studenţilor un cadru educaţional la cele mai înalte standarde.

Amfiteatrul a fost renovat de-a lungul anului 2020 de către Fundația ASE, cu sprijinul unei sponsorizări în valoare totală de 50.000 euro pusă la dispoziție de compania Garrett Motion. De noua investiție pot beneficia până la 10.000 de studenți în fiecare an universitar, în condițiile unei ocupări maxime.

Renovarea amfiteatrului a presupus schimbarea tuturor obiectelor de mobilier și a instrumentelor de predare existente în spațiu, dar și renovarea sălii. Parteneriatul dintre cele două organizații presupune și o mai bună conectare a mediului academic și a celui de business prin organizarea unor cursuri deschise susținute de experții Garrett Motion.

Cursurile deschise Garrett vor fi organizate de-a lungul anului universitar 2021-2022 și urmează să fie anunțate în curând.

Suntem mândri că putem contribui la dezvoltarea unei noi generații de tinere talente. Educația este vitală pentru dezvoltarea sustenabilă a unei societăți, iar crearea unui cadru optim pentru derularea actului educațional și o conectare din ce în ce mai bună a mediului academic și a celui de afaceri sunt priorități. ASE este cu siguranță un exemplu de bune practici în acest sens”, a declarat Constanţa Nazarcu, Managing Director Garrett Motion în România.

Această sinergie din ce în ce mai bună este vizibilă și în pregătirea tinerelor talente. Sunt impresionată de abilitățile și capacitatea de adaptare rapidă la mediul corporate ale tinerilor absolvenți”, a spus Constanța Nazarcu.

Academia de Studii Economice din București este promotorul parteneriatelor strategice cu mediul privat, reprezentat de marile companii de pe piața forței de muncă din România. Acestea pot contribui la pregătirea profesională a studenților noștri conform celor mai înalte standarde în vigoare, pentru ca aceștia să performeze pe piața angajatorilor celor mai exigenți. Suntem bucuroși că studenții și cadrele noastre didactice vor avea oportunitatea, oferită prin investiția Garrett în acest ultramodern spațiu de învățământ, de a studia în condiții la nivelul erei digitalizării”, a spus prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rectorul ASE.

Despre Garrett Motion în România

Prezentă de peste 20 de ani în Bucureşti, Garrett Motion operează în România una dintre cele mai mari fabrici de turbosuflante Garrett din lume (Garrett Motion Romania SRL), un centru de dezvoltare software şi un centru de servicii corporate (Garrett Motion International Services SRL).

Garrett Motion Inc

Garrett Motion (www.garrettmotion.com) este o companie de tehnologie cu o tradiţie de peste 65 de ani în domeniul automotive. Portofoliul companiei include soluţii pentru motoare cu combustie, hibride şi electrice, dar şi software auto. Garrett are peste 7.500 de angajaţi la nivel mondial, incluzând circa 1.250 de ingineri care au contribuit sau contribuie la cele 1.600 de patente emise sau în aşteptare. În anul 2020, Garrett a înregistrat venituri de aproximativ 3 miliarde USD.

Despre Academia de Studii Economice din București

Academia de Studii Economice din București este liderul învățământului superior economic și de administrație publică din România și Europa de Sud-Est, bine poziționat în rankingurile internaționale de prestigiu. Cu o tradiție de peste 108 ani, Academia de Studii Economice din București este o universitate modernă, care se adaptează constant la provocările economiei de piață în strânsă legătură cu cerințele mediului de afaceri. ASE este într-o dinamică permanentă, oferind mereu noi oportunități celor peste 23.000 de membri ai comunității sale universitare.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?