0
(0)

Vă informam, la începutul anului, că o echipă de studenți politehniști  fondată în urmă cu patru ani sub brandul Xprojects urma să participe, în intervalul 21-26 mai 2012, la competiția științifică NASA Lunabotic Mining, care a avut loc la Kennedy Space Center, în Florida, cu singurul proiect european înscris în concurs.

 

Acum, cei șapte tineri care au participat propriu-zis la competiția din SUA s-au întors acasa și, chiar daca nu au câștigat vreunul dintre premiile puse în joc de NASA, au finalizat competiția între primele 10 echipe, fiind apreciați pentru design-ul unic și original al robotului lor, precum și pentru modul de promovare.

https://youtube.com/watch?v=NIC1kguhTx0%26amp

După cum se poate observa și în videoclipul alăturat, ce ilustrează prestația robotului Xprojects în prima rundă a competiției, românii au avut unele dificultăți, pe care, însă, le-au remediat pentru runda a doua. Important este că reprezentații țării noastre au participat și au făcut o figură frumoasă, și-au înțeles greșelile și nu s-au lăsat descurajați, urmând, cel mai probabil, să își  ia revanșa anul următor, lucru pentru care întreaga echipă S&T îi felicită și îi susține în continuare.

În această vară, Xprojects va organiza un concurs de roboți acvatici la malul mării pentru a descoperi tineri interesați și pasionați de robotică.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here