0
(0)

Două modele BMW i3 pot fi accesate simplu şi imediat, prin aplicaţia pentru smartphone GetPony. Tot ce trebuie să facă un utilizator este să se înscrie gratuit în aplicaţia dedicată şi poate deja folosi automobilul. Plata se face la minut, oră sau zi, tariful fiind alocat dinamic în funcţie de perioada de utilizare. Automobilul se deblochează şi descuie din aplicaţia smartphone şi contractul poate fi terminat o dată ce maşina este returnată în zona predefinită, în cartierul Cosmopolis.

Serviciul oferit de GetPony se doreşte o soluţie rapidă şi simplă pentru cei care au deplasări în afara cartierului Cosmopolis. Costul este de 3,5 lei pe minut pentru primele 10 minute din oră, ulterior de 35 de lei pe oră. Pentru mai mult de 6 ore se percepe o taxă de 350 de lei pe zi. În plus, pentru staţionare sau deplasări cu viteză de sub 15 km/h, se aplică un tarif de 1,75 lei pe minut (în cazul în care tariful pe minut este aplicabil). Cele două modele BMW i3 sunt disponibile în parcarea din centrul comercial al cartierului Cosmopolis, unde există şi o staţie de încărcare dedicată automobilelor electrice.

GetPony este pionierul car sharing în România. Are deja o experienţă bogată şi mai mult de 5.000 de utilizatori activi în Cluj. Compania operează acolo o flotă de 85 de automobile, printre care şi modele MINI One şi BMW i3, oferite în regim de car sharing free floating (pot fi ridicate de pe stradă şi returnate oriunde în aria de acoperire). În aria de acoperire din Cluj, orice utilizator se află la mai puţin de 5 minute depărtare de primul automobil GetPony.

BMW i este o platformă importantă de inovaţie pentru BMW Group. Suntem foarte încântaţi că în România BMW i3 este un instrument important în a oferi servicii inovative de transport. Vedem tot mai mult interes din partea unor servicii de shuttle şi car sharing. BMW i3 se dovdeşte un automobil de oraş foarte atractiv, lucrul întârit şi de distincţia internaţională World Urban Car Award 2017. De altfel, dacă luăm în calcul costurile de achiziţie şi utilizare, BMW i3 este cel mai accesibil model al mărcii, la nivelul unui BMW Seria 1, şi asta fără să luăm în calcul programul Rabla Plus”, explică Dana Popoescu, Brand Manager BMW i România.

Mai multe informaţii despre serviciile GetPony: www.getpony.ro

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?