0
(0)

Dacă nu se întâmplă nimic deosebit până pe 25 aprilie, când americanii au stabilit să înceapă precomenzile, noul HP Spectre va deveni cel mai suplu laptop de pe piață, având o carcasă cu grosimea de numai 10,4 mm.

HP-Spectre-geanta

Spectre este, în mod indiscutabil, un laptop elegant, cu carcasă din aluminiu și fibre de carbon, cu ecran Full HD protejat cu sticlă Gorilla Glass și sistem de rabatare cu ajutorul a două pistoane ascunse în carcasă. De-o parte și de alta sunt integrate boxe Bang & Olufsen care garantează pentru un anumit nivel de confort audio.

HP-Spectre-pistoane

Sub carcasă se ascunde o configurație fără compromise, cu procesor i5 sau i7, până la 8 GB de memorie RAM și un SSD cu 512 GB de memorie pentru stocare. HP laudă și sistemul de răcire al lui Spectre, pe care l-a botezat hyperbaric cooling. În afară de faptul că sună bine, tehnologia pare să fie și mai eficientă pentru că în loc să dea pur și simplu aerul cald afară, laptopul HP aspiră și aer rece din mediul ambiant.

În cele din urmă, HP Spectre se laudă și cu trei porturi de tip USB-C care permit transferul de date, încărcarea, dar și conectarea unor ecrane externe. Conform americanilor, bateria are o autonomie de nouă ore.

Pentru toate fițele astea m-aș fi așteptat la un preț inaccesibil, dar 1.170$ nu sună chiar atât de rău pentru un premiant ca HP Spectre.

HP-Spectre-USB

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?