0
(0)

Organizația Studenților din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (OSUT) organizează, în perioada 9 – 20 mai 2011, Ediția a XI-a a evenimentului ElectroTech, parte a Festivalului Universității Tehnice.

 

În cadrul evenimentului vor avea loc prezentări de companii, concursuri tematice, training-uri, workshop-uri și demonstrații tehnologice. Totodată, organizatorii doresc, cu această ocazie, să realizeze activități practice în cadrul campusului studențesc Observator, acolo unde se află căminele celor trei facultăți implicate în proiect: Facultatea de Automatică și Calculatoare, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației și Facultatea de Inginerie Electrică.

Scopul fundamental al acestui proiect este să creeze o punte de cunoștințe și un canal de comunicare între cele mai importante companii din domeniul tehnic și studenții facultăților de profil. Companiile invitate la eveniment au ocazia să își prezinte actvitatea și vor participa la un dialog deschis cu studenții, studenți din rândul cărora au ocazia să îi cunoască și să îi selecteze pe cei mai talentați în vederea unor eventuale colabărări ulterioare.

Mai mult, încă un avantaj pentru “școlari” este și faptul că aceștia vor putea intra în legătură directă cu liderii de piață din domeniul tehnic, având acces la cele mai noi informații și descoperiri, expuse de profesioniști. Li sa va oferi, totodată, șansa de a fi aleși în vederea efectuării unor stagii de practică. Toate prezentările vor avea loc, așa cum studenții clujeni s-au obișnuit deja, în corpul de pe Str. Barițiu nr. 26-28 al Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Evenimentul ElectroTech, ajuns la editia cu numarul 11, a avut pe parcursul anilor parteneri și sponsori firme de renume din domeniul electric, IT sau telecomunicații: NOKIA, Continental, Softvision, Electrogroup și multe altele. Câteva dintre firmele prezente anul acesta în cadrul evenimentului vor fi: PropertyShark, AROBS Transilvania Software, Siemens, Codespring, Transart, Netmatch, Pentalog, Evozon. ElectroTech vine în întâmpinarea studenților interesați de tehnologiile de ultimă generație, pentru a-i iniția și pregăti ca viitori specialiști în domeniu.

Puteți accesa pagina de Internet a Organizației Studenților din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca la www.osut.org

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here