0
(0)

Dacă ești gamer și te chinui cu o pereche de căști cu fir, ar cam fi timpul să-ți faci cadou unele wireless, cu microfon. Azi, Logitech a anunțat că a adus, în sfârșit, în România, căștile Logitech Wireless F540. Cât te costă distracția asta? Aproximativ 640 lei.

 

Căștile Logitech Wireless F540 vin cu o stație de bază la care poți conecta până la trei surse audio analogice după pofta inimii: computer, MP3 player, DVD player, ba chiar și consolele de jocuri video Xbox 360 și PlayStation 3. Între stația de bază și căși există, însă, o conexiune wireless în banda de 2,4 GHz.

Elvețienii spun că acumulatorii din căști se consumă după aproximativ 10 ore de funcționare încontinuu, dar reîncărcarea se poate face și în timp ce te joci sau asculți muzică. Logitech se mai laudă și cu microfonul care „știe” să filtreze foarte bine sunetul vocii ca să poți fi auzit clar de către interlocutor.

Pe casca din care iese microfonul ai controlul volumului audio, al sensibilității microfonului și butonul de „mute” al microfonului. Dacă ar fi să găsesc un nod în papură căștilor Wireless F540, aș spune că nu mă omor după designul acestora, cam colțuros pentru gusturile mele.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here