Website-ul de video sharing Youtoo le va permite utilizatorilor să înregistreze scurte videoclipuri intitulate „Fame Spot”, care se vor difuza ulterior pe canalul tv ALN, redenumit Youtoo, în timpul momentelor publicitare dintre programe.

 

Postul cu pricina este unul destul de obscur, care nu va rula show-uri importante, ci mai ales reluări ale unor seriale vechi, care vor domina grila de programe. De asemenea, videoclipurile realizate de privitori vor fi făcute sub formă de răspunsuri la întrebările adresate lor în timpul pauzelor publicitare și nu tratând subiecte la alegere.

\"(w540)

Pe post se lansează o întrebare, utilizatorul își încarcă filmul în baza de date a website-ului și speră că va apărea pe sticlă pentru 15 secunde. Fiecare clip trebuie să se supună unui număr de reguli, cum ar fi evitarea limbajului vulgar, a discursurilor discriminatoare și a comportamentului frivol.

\"(w540)

Proiectul pare să scârțâie, dar cei de la Youtoo cred că are potențial, susțin că este abia la început și că, pe viitor, tehnologia va putea fi folosită și în show-urile TV populare, pentru a duce la un alt nivel interacțiunea cu privitorul. Tehnologia va fi în mod special tentantă pentru cei care folosesc intens rețelele de socializare online. Noua manieră de autopromovare va fi aur pentru unii, adaugă Eric Holtzclaw, de la compania User Insight.

Sursa