0
(0)

Compania californiană Apple organizează astăzi un eveniment special surpriză în San Francisco. Potrivit zvonurilor, în întâmpinarea concurenţei şi a viitoarelor tablete Windows 8, astăzi va fi lansată tableta iPad 3 (numită şi iPad HD), alături de o versiune mai ieftină, de 8GB, a lui iPad 2 şi chiar de Apple TV.

 

Cel mai probabil, cel puţin potrivit „zvonisticii” online,  evenimentul „surpriză” de astăzi va fi lansarea noii tablete iPad 3 şi a versiunii de buget iPad 2, lansarea Apple TV ori a unui iPad de dimensiuni mai mici fiind mai puţin probabile.

Referitor la aspectul aşteptatului iPad 3, cel mai probabil acesta va arăta la fel ca iPad 2, însă va avea un ecran HD, de tipul celui „Retina Display”, folosit de iPhone 4 şi 4S. Rezoluţia noului ecran se zvoneşte a fiu una de 2048×1536 pixeli, ce se va traduce într-o claritate crescută în afişarea textelor şi fotografiilor.

Probabil că şi asistenta Siri va fi preluată de iPad 3/HD de la iPhone 4S, având în vedere eforturile depuse de Apple în promovarea sa.

Chiar dacă vânzările Kindle Fire sau cele ale celor de la Samsung, cu al lor Galaxy 10.1, au crescut simţitor, compania californiană rămâne lider de necontestat al pieţei, cu 55 milioane de iPad vândute. Însă, spre sfârşitul acestui an, se vor lansa noile tablete Windows 8, astfel că de lansarea de azi de la Yerba Buena Center for the Arts, din San Francisco, se leagă speranţele Apple de a rămâne lider de piaţă în domeniul tabletelor.

Ultima lansare a unui produs Apple a avut loc în luna octombrie, la numai nouă zile de la decesul „pionierului tehnologiei” Steve Jobs, când a fost lansat iPhone 4S.

 

Sursa

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here