0
(0)

De dimineață am bătut la pas mărunt cel mai mare magazin iStyle din România, în Băneasa Shopping City. La prima vedere, noul iStyle nu pare mai mare decât cel din Cotroceni, dar secretul celor 260 metri pătrați este împărțirea lor. Astfel, în afară de zona de expunere a produselor există și o cameră mică pentru service (o premieră la iStyle) și o altă cameră pentru sesiuni de training sau prezentări pentru clienți.

 

Cei care primesc titulatura de Premium Reseller de la Apple trebuie să respecte riguros toate detaliile unei astfel de locații. iStyle a primit din SUA inclusiv mobila din magazin, lămpuile și parchetul, iar tot magazinul a costat (fără produse) aproximativ 250.000 de euro.

Cu ocazia asta am apucat să pun mâna și pe noul iPad. Da, are un ecran mult mai bun, iar diferența de rezoluție față de iPad 2 se vede cu ochiul liber. Nu am sesizat nici diferențele de greutate și grosime, dar am descoperit că într-adevăr, noul iPad de încălzește ceva mai tare decât modelul precedent. Era extrem de logic având în vedere bateria mai puternică, dar efectul nu este deloc deranjant. Pot să laud cu adevărat camera noului iPad care poate fi în sfârșit utilă, ba chiar se descurcă foarte bine la poze și filmare.

Noul magazin iStyle Băneasa își va deschide ușile din sticlă vineri, 30 martie, la ora 10:00. Ai ceva motive să fii acolo la timp pentru că vei primi o reducere de 10% pentru orice Mac, iPhone sau iPod cumpărat.

 

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here