0
(0)

Cardurile microSDHC mici cât unghia (11x15x1 mm) și le conectezi de obicei la mobil. Kingston anunță că a adus și în România „noul” lor card microSDHC cu capacitatea de 32 GB și clasa 10, anunțat în octombrie, anul trecut. Cardurile de memorie din clasa 10 au o rată minimă de transfer al datelor de 10 MB/s. Nu-i rău că le putem cumpăra, dar rivalii de la Kingmax tocmai a anunțat că va lansa un card microSDXC cu capacitatea de 64 GB.

 

Bineînțeles, partea cu „micro” se referă la dimensiune, SDHC înseamnă Secure Digital High Capacity, iar SDXC înseamnă Secure Digital eXtended Capacity. Deși cele două carduri de care vorbesc aici au dimensiuni identice, au protocoale de comunicare diferite. De asemenea, dacă un gadget este compatibil cu cardurile de memorie microSDHC, asta nu înseamnă și faptul că se va descurca cu unul de 32 GB. Așa că înainte să-ți cumperi un asemenea card de memorie, asigură-te că ai cumpărat un card compatibil și de limitele de capacitate impuse de producătorul aparatului.

Cardul microSDXC creat de Kingmax face parte din clasa 6 și are o viteză mai mică de transfer al datelor, de până la 6 MB/s. Producătorul nu a spus când îl va lansa pe piață.

Noul card de memorie Kingston, cu capacitatea de 32 GB costă 382 lei, dar dacă îl iei cu tot cu adaptor SD și cititor de carduri USB ajungi la 390 lei.

 

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here