0
(0)

Și natura are nevoie de energie electrică, nu?

Știm cu toții că evenimentele din afara orașului sunt cele mai greu de organizat. Fie că este vorba despre un festival, fie despre o petrecere în mijlocul naturii, o zi de naștere sau o petrecere surpriză într-o cabană la marginea pădurii, prima grijă este, bineînțeles, să fie racordate la rețeaua de energie electrică.

Dacă ai nevoie de iluminatul total al evenimentului, de beculețe pentru întreținerea atmosferei, de muzică, curent pentru frigider, pentru încărcătoare sau pentru diferite aparate casnice, echipa Carpat Energy vine cu o veste bună pentru tine.

Acum poți să combini facilitățile electrice pe care le ai în oraș cu liniștea, spațiul larg de desfășurare și izolarea de care benficiezi în natură, folosind kiturile fotovoltaice mobile de dimensiune mică. Aceste kituri folosesc energia solară captată de panourile fotovoltaice și o transformă în energie electrică. Super, nu-i așa?

https://carpatenergy.ro/

CUM SE ÎNTÂMPLĂ ACEST LUCRU?

Energia este captată și stocată în acumulatorul solar prin intermediul invertorului solar, pentru ca apoi să poată fi folosită oriunde și oricând ai nevoie.

Kitul fotovoltaic mobil are ca scop principal mobilitatea furnizării de energie electrică, astfel încât organizarea unui eveniment în aer liber nu este singurul loc unde acesta poate fi folosit. Mai exact, pot fi transportate foarte ușor în zone greu accesibile, unde curentul este o necesitate de bază, precum locuri unde se fac irigații pe câmp, zone cu lucrări în construcții, mini-vacanțe petrecute la munte sau în zone de pescuit sălbatice și izolate.

În plus, dacă business-ul tău implică reîncărcarea sau depanarea mașinilor electrice, este necesar să știi că aceste tipuri de kituri fotovoltaice sunt extrem de ușor de montat într-o mașină de service. În plus, pot fi deplasate oriunde, fie că autovehiculul se află în mijlocul pustietății, fie pur și simplu într-o zonă unde este imposibil să fie cuplat la o stație de încărcare.

Unul dintre aceste tipuri de kituri solare portabile îți va oferi exact soluția de care ai nevoie. Dacă părăsești orașul, pentru a organiza evenimente în aer liber sau pur și simplu pentru a te ocupa într-un mod profesionist și profitabil de afacerea ta aflată în zone fără energie electrică, Carpat Energy are soluția optimă pentru reușită. Motto-ul celor de la Carpat Energy este: „Imposibilul devine mai mult decât posibil, prin produsele multifuncționale și de calitate de care dispunem și vrem să beneficiezi și tu.”

Mai multe informații găsiți aici.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?