0
(0)

Astăzi este Ziua mondială a diversității culturale, dialogului şi dezvoltării, stabilită la iniţiativa UNESCO. Sărbătorim această zi prin lansarea revistei Știință & Tehnică mai 2019. Este o oportunitate să apreciem astfel beneficiile diversităţii culturale și să ne reamintim de necesitatea de a construi o lume bazată pe valorile dialogului intercultural.

Asociația Science&Technology susține astăzi, de la ora 18:30, la CASA ARTELOR „Dinu Lipatti” (Bd. Lascar Catargiu nr 12), o conferință de presă prilejuită de  evenimentul – ASTROFEST2019 by Știință&Tehnică și lansarea numărului 86 al revistei Știință & Tehnică mai 2019.

Vor intra în dialog cu presa, povestind despre aselenizare și zborul primului român în cosmos, Cristian Român și Alexandru Mironov.

Marian Naiman și Cătălin Beldea vor transmite noutățile despre astronomie și cel mai important festival dedicat explorării spațiale șiastronomiei, ASTROFEST 2019. Despre covârșitoarea importanță a lecturii în educație, vor vorbi Alina și Constantin Ferseta, iar despre realitatea virtuală prezentă în viețile noastre (și la festival), Andrei Ștefan.

Mai multe detalii despre ASTROFEST 2019 by Știință&Tehnică: https://stiintasitehnica.com/astrofest/
Programul festivalului: https://stiintasitehnica.com/program-astrofest-2019/
Înscriere la eveniment:
https://www.facebook.com/events/279258979685920/ 

Parteneri: www.stiintasitehnica.com  www.parklake.ro  www.arcub.ro  www.kidibot.ro   www.astroclubul.ro   www.funscience.roCât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?