0
(0)

Elvețienii de la Logitech au actualizat seria de periferice G, dedicate gamerilor, cu două tastaturi (G19s Gaming Keyboard și Logitech G510s Gaming Keyboard), patru mouse (G700s Rechargeable Gaming Mouse, G500s Laser Gaming Mouse, G400s Optical Gaming Mouse și G100s Optical Gaming Mouse) și două perechi de căști wireless (G430 Surround Sound Gaming Headset și G230 Stereo Gaming Headset).

 

Logitech G19s Gaming Keyboard

\"(w420)

Logitech G19s Gaming Keyboard îți arată o mulțime de informații importante pe un LCD GamePanel integrat, reglabil, care devine un adevărat panou de bord pentru orice joc. Tastele sunt iluminate color și poți alege din 16 milioane de nuanțe. Nu este doar pentru estetică. Poți alege o culoare anume pentru fiecare profil și mod de profil în același joc. Pe marginea pe care se odihnește palma, Logitech a montat un înveliș hidrofob care ajută la eliminarea problemelor cauzate de transpirație. Și tastele au fost protejate cu un înveliș dublu UV pentru mai multă rezistență în timp. După cum ne-a obișnuit Logitech, G19s vine cu 12 taste programabile și trei taste M pentru schimbarea modului de joc așa că vei avea 36 de combinații posibile pentru tot atâtea comenzi în jocuri. Logitech G19s Gaming Keyboard va fi disponibil la un preț de aproximativ 200 euro.

Logitech G510s Gaming Keyboard

\"(w420)Pentru acțiuni mai complexe într-un mod cât mai simplu, Logitech G510s are 18 taste G programabile, care îți permit să configurezi până la 54 de funcții diferite de-a lungul a trei moduri diferite, cu trei macro-uri pe tastă. Tastatura dispune de un ecran LCD GamePanel pe care poți urmări informații în timp real în joc, informații de sistem, poți comunica prin  VoIP și nu în ultimul rând, poți dezvolta sau adăuga aplicații care să funcționeze cu GamePanel. Logitech G510s Gaming Keyboard va avea un preț de aproximativ 120 euro.

 

 

 

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

\"(w420)

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse este un mouse de gaming wireless cu un report rate la nivelul unui mouse de gaming cu fir. De altfel, menține un report rate constant, fie prin conexiunea wireless 2,4 GHz sau conectat prin USB, cu o viteză de până la opt ori mai mare decât la un mouse USB standard. Dacă joci sesiuni lungi, o poți face în continuare în timp ce mouse-ul se încarcă simultan, trecând pe o conexiune data-over-cable cu ajutorul unui cablu Micro-USB. Mouse-ul are un înveliș hidrofobic durabil în zona palmei ce o ajută sa nu se lipească de mouse. Cu ajutorul Logitech Gaming Software (LGS), îți poți crește măestria din joc prin 13 taste de control programabile care te lasă să programezi acțiuni particulare, macro-uri complexe cu apăsări de taste multiple, delay-uri repetitive și definite în functie de jucător. Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse va fi disponibil la un preț de aproximativ 100 euro.

 

Logitech G500s Laser Gaming Mouse

\"(w420)

Pentru gamerii ce joacă FPS (first person shooter), Logitech G500s Laser Gaming Mouse vine cu un senzor laser pentru control precis al cursorului pe o varietate de suprafețe și o rotiță de scroll ultra-rapidă dual-mode. Și G500s îți protejează palma în cazul transpirației abundente. Mouse-ul are o greutate personalizabilă de aproape 27 grame și posibilitate de ajustare a centrului de gravitate, ceea ce înseamnă că-l poți acorda după stilul de joc preferat. Poți schimba rezoluția senzorului de la la 200 DPI la 8.200 DPI folosind butoanele ce stau aproape de degetul arătător. Mouse-ul dispune de 10 taste de control programabile. Software-ul opțional LGS poate fi folosit pentru a redistribui comenzi de joc sau macro-uri multicomandă. Logitech G500s Laser Gaming Mouse va fi disponibil la un preț de aproximativ 70 euro.

Logitech G400s Optical Gaming Mouse

\"(w420)

Logitech G400s Optical Gaming Mouse a fost creat special pentru jocurile FPS și include tehnologia sensor Delta Zero pentru un control bun al cursorului. Cu ajutorul LGS, personalizezi cele opt butoane programabile, iar contactele de clic ale mouse-ului au o durată de viață evaluată la 20 de milioane de apăsări. Butoanele programabile îți permit, printre multe altele, să schimbi între nenumărate setări DPI pentru a selecta rapid opțiuni pe ecran sau să scanezi harta jocului. Logitech G400s Optical Gaming Mouse va fi disponibil la un preț de aproximativ 60 euro.

 

 

 

Logitech G100s Optical Gaming Mouse

\"(w420)G100s este ușor de folosit și dezvoltat special pentru jocurile tale preferate RTS și MOBA. G100s este urmașul Logitech G1 Mouse și Logitech Gaming Mouse G100 și vine cu butoane gândite pentru sesiuni îndelungi de clicuri iar tehnologia sensor Delta Zero conferă acuratețe pentru orice nivel de viteză a mâinii. Fie că folosești o prindere de tip claw grip fie una convențională, cu mâini mari sau mici, forma de trapez invers ambidextră a mouse-ului încurajează o prindere fermă pe durata multor ore de gaming. Logitech G100s Optical Gaming Mouse va fi disponibil la un preț de aproximativ  40 euro.

 

 

 

Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset

\"(w420)Asemănătoare lui Logitech G35 Surround Sound Headset și Logitech Wireless Gaming Headset G930, căștile Logitech G430 sunt susținute de tehnologia Dolby Headphone ce crează un câmp sonor de 360 de grade, care îți oferă avantajul de a auzi ceea ce nu poți vedea în joc, de la pași până la sirene. Datorită sunetului surround Dolby Headphone 7.1 vei primi informații sonore provenite de la șapte canale și de la un canal de bași (Low Frequency Effects). Setul de căști vine în cutie cu pad-uri lavabile pentru ureche. Când dorești să fii auzit, microfonul ce reduce zgomotul de fundal poate fi ajustat pentru a surprinde doar vocea ta. Atunci când microfonul nu este folosit, îl poți împacheta și înlătura. Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset va fi disponibil la un preț de aproximativ 80 euro.

 

Logitech G230 Stereo Gaming Headset

\"(w420)Logitech G230 Stereo Gaming Headset oferă sunet stereo de calitate folosind difuzoare de 40 mm cu magneți din neodim. Și pentru că gaming-ul maraton implică multă dedicație și efort, noul set de căști oferă bureți de ureche îmbrăcați într-un material lavabil pentru confort și după ore lungi de gaming. Logitech G230 Stereo Gaming Headset va avea un preț de aproximativ 60 euro.

Fă economii pentru că noile periferice Logitech vor fi disponibile începând cu luna mai.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here