0
(0)

Ben Hanlin, unul dintre cei patru magicieni care prezintă noua emisiune Ştiinţă şi magie de pe Discovery Channel, se va întâlni cu fanii Discovery din România în cadrul unui eveniment unic ce va avea loc pe 24 ianuarie, în sala Epika din cadrul Cinema Digiplex (Băneasa Shopping City), începând cu ora 20.00.

 

În ediția din ianuarie 2013 a revistei Știință&Tehnică, vă prezentăm în exclusivitate un interviu amplu cu tânărul magician, care face câteva dezvăluiri despre emisiunea în care evoluează, dar și despre magie și știință în general. Revista va fi disponibilă la punctele de difuzare a presei începând de vineri, 18 ianuarie.

Considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri magicieni din Marea Britanie, Hanlin continuă să-i fascineze pe cei care asistă la numerele sale de magie. Membru al prestigioasei organizaţii dedicat magicienilor din întreaga lume, Magic Circle, Hanlin a cucerit publicul cu prestaţiile lui uluitoare din “Daybreak” (ITV) şi “Britain’s Got Talent – 2011”.

Cu această ocazie, Discovery Channel lansează o nouă aplicaţie pe pagina sa de Facebook prin intermediul căreia fanii din România pot obţine invitaţia la evenimentul ce va avea loc pe 24 ianuarie. Accesul se face gratuit în limita a 250 de locuri, în baza unei invitaţii electronice, transmise prin sms.

Evenimentul va fi difuzat integral în direct pe pagina de Facebook a Discovery Channel (http://www.facebook.com/discovery.romania).

Despre emisiunea Ştiinţă şi magie

Începând din 6 ianuarie, Discovery Channel difuzează în fiecare duminică de la ora 20.00 un nou program captivant în care patru magicieni te surprind cu numerele lor de magie. Elementul care face ca acest program să fie diferit de orice alte producţii despre magie este că fiecare demonstraţie este susţinută de explicaţii ştiinţifice. Programul Ştiinţă şi magie este difuzat pe Discovery Channel în 210 ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, regiunea Asia-Pacific şi America Latină.

Fiecare episod începe cu un truc surprins de camerele ascunse şi culminează cu numere sofisticate, de mari proporţii, într-o combinaţie fascinantă de magie şi ştiinţă. Rezultatul este o îmbinare de expunere teatrală şi principii ştiinţifice – totul, amplificat de reacţiile pe care le are publicul înainte şi după fiecare asemenea moment.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here