0
(0)

Utilizatorii de Apple iPhone s-ar putea bucura de o actualizare vizuală consistentă a software-ului de navigare din componența telefoanelor lor inteligente.

 

Apple a anunțat achiziționarea tehnologiilor C3 – companie dezvoltatoare a unui sistem specializat în cartografiere care creează hărți tridimensionale fotorealistice pentru căutare, navigație și sisteme de date geografice, prin aplicarea de imagini fotografiate deasupra modelelor 3D ale orașelor. Informații precum post-urile Facebook localizate prin GPS sau instrucțiuni de orientare pot fi integrate instantaneu în hărțile cu pricina.

Compania suedeză C3 a fost achiziționată mai devreme în acest an de un cumpărător necunoscut pe atunci, dar se pare că acesta ar fi chiar Apple, pentru care executivii C3 lucrează deja. Firma californiană ar fi cheltuit 240 de milioane de dolari pentru această manevră.

Apple a mai procurat și alte companii mai mici pentru a le folosi know-how-ul în sensul perfecționării tehnologiilor proprii și a confirmat deja că speră să îmbunătățească informațiile de trafic din software-ul de navigație al aparatelor sale mobile. Pentru a vă face o idee mai bună despre cum ar putea funcționa implementarea tehnologiei C3 în software-ul de navigare pentru iPhone, urmăriți videoclipul de mai sus. Este… edificator.

Sursa

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here