0
(0)

Pe 15 iulie vom avea și în România noul smartphone Nokia Oro. Practic, Nokia Oro este identic cu modelul Nokia C7, doar că are taste și ramă placate cu aur de 18 carate, tastă de meniu din cristal safir și capacul din spate îmbrăcat în piele „Bridge of Weir”. Cu alte cuvinte, Nokia Oro este un smartphone obișnuit în „straie” de lux.

 

Nu înțeleg de ce și-ar cumpăra cineva așa ceva, dar aș putea găsi argumente în favoarea modelului identic ca specificații tehnice, C7. Ecranul este unul AMOLED, mai strălucitor și mai colorat decât cele LCD și este tactil. Oro și C7 se conectează la rețelele 3G, dar și prin Wi-Fi la hotspoturi. Nu lipsește nici Bluetooth 3.0. Ca sistem de operare, smartphone-ul vine cu proaspătul Symbian Anna. Memoria internă ajunge la 8 GB, completată opțional cu un card microSD cu capacitatea de până la 32 GB. Da, are și receptor GPS încorporat.

Nokia nu a spus încă nimic despre prețul scumpetei lor Oro, dar pe bloguri au apărut deja zvonuri că va costa peste 800 euro. Chiar îți trebuie carcasă de aur și capac de piele?

 

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here