0
(0)

Până și cele mai sclipitoare minți pot să greșească. Noua emisiune „Erori tehnologice remediate” de pe Discovery Channel (o puteți urmări în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00) explică științific de ce unele idei ingenioase evoluează dezastruos.

Justin Cunningham, jurnalist de top, specializat pe domeniul tehnologic, cu studii de inginerie aerospațială, își asumă misiunea de a dezvălui cele mai impresionante greșeli tehnologice, alături de soluțiile găsite pentru repararea lor.

În fiecare episod, Justin și echipa lui explorează cele mai cutremurătoare dezastre inginerești produse vreodată în toată lumea și descoperă soluțiile ingenioase găsite pentru fiecare caz. Justin străbate globul, călătorind prin Scoția, Brazilia, Italia, Japonia și nu numai, ca să prezinte cele mai captivante proiecte greșite și apoi refăcute.

Prezentatorul programului chiar a declarat:

Au fost momente în care am rămas efectiv cu gura căscată, uluit de ceea ce vedeam și de efectele dezastruoase asupra comunității locale. Oamenii care au reușit să rezolve asemenea probleme sunt o sursă de inspirație pentru noi toți și consider că a fost un privilegiu să pot să lucrez cu ei și să învăț de la ei, pentru fiecare proiect în parte

Pentru un plus de amuzament, Justin întocmește un „Top 5” personal în categoria „Demolări dezastruoase” până la „Greșeli în lupta pentru cucerirea spațiului”. De mai bine de un deceniu, Justin Cunningham este unul dintre cei mai buni jurnaliști britanici în domeniul tehnologiei, explorând aproape fiecare aspect posibil al ingineriei și tehnologiei. După ce a obținut o diplomă cu distincție în studii de inginerie aerospațială, s-a format profesional lucrând în lumea dinamică a proiectării și dezvoltării de nave spațiale.

După o perioadă în care a lucrat în prima linie a industriei aerospațiale, Justin s-a orientat spre jurnalism, iar acum este jurnalist și editor tehnic pentru unele dintre cele mai prestigioase companii media, care se ocupă de domeniul ingineriei.

De asemenea, Justin face parte din juriul Premiilor Britanice pentru Excelență în Inginerie, alături de mai multe personalități prestigioase din industrie, și joacă un rol esențial în organizarea evenimentului britanic Engineering Design Show.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here