0
(0)

Din 16 noiembrie, în fiecare miercuri, de la ora 22.00, Discovery Channel difuzează serialul \”Arma Umană Perfectă\”. În cea mai înfricoşătoare probă de până acum, episodul de astăzi le cere concurenţilor să iasă dintr-un adevărat sicriu acvatic, să îşi croiască drum printr-un traseu cu obstacole, pe un teren minat şi să descifreze codurile mai multor seifuri, în timp ce stau suspendaţi cu capul în jos.

 

În această nouă serie, concurenţi pregătiţi pentru activităţi fizice intense în condiţii de stres puternic, cum ar fi puşcaşii marini sau membrii trupelor speciale SWAT şi FBI, se întrec pentru titlul de “Arma umană perfectă”. Prezentatorul Mykel Hawke (din serialul Un bărbat şi o femeie în sălbăticie), veteran al Armatei SUA şi fost membru al Beretelor Verzi, urmăreşte în fiecare episod patru oameni excelent pregătiţi, care intră în trei probe cumplit de dificile pentru a-şi testa viteza, forţa şi inteligenţa. Regulile sunt simple: dacă reuşeşti, treci la proba următoare. Dacă nu reuşeşti, pleci acasă. Unul câte unul, oamenii sunt eliminaţi din joc până când mai rămâne unul singur, câştigătorul marelui premiu de 10000 de dolari şi al multrâvnitului titlu de “Arma umană perfectă”.

Descrierea episoadelor:

Fraţi de arme
Patru oameni excelent pregătiţi, din zone foarte diferite – rangeri militari, agenţi de securitate, şerifi ai SUA şi instructori de armament tactic – intră în competiţie, parcurgând trei probe pentru a-şi disputa titlul de “Arma umană perfectă” şi premiul de 10 000 de dolari.

 

Nu ai voie să îţi fie teamă
În cea mai înfricoşătoare probă de până acum, episodul din această săptămână le cere concurenţilor să iasă dintr-un adevărat sicriu acvatic, să îşi croiască drum printr-un traseu cu obstacole, pe un teren minat, şi să descifreze codurile mai multor seifuri, în timp ce stau suspendaţi cu capul în jos !

 

Dorinţa de a învinge
Un expert în arte marţiale mixte se întrece cu doi puşcaşi marini şi un veteran al trupelor speciale SEAL ale Marinei, într-o competiţie sângeroasă de tras la ţintă. Urmează o cursă strânsă, cu uşi sparte şi pereţi spulberaţi, apoi ultimii doi concurenţi rămaşi în cursă riscă să se înece sau să intre în hipotermie, testându-şi inteligenţa în ape rechi ca gheaţa.

Nu există glorie fără curaj

Înfruntând explozii, bile de foc, noroi şi fum, concurenţii din această săptămână îşi croiesc drum printr-un labirint complicat, suportă un test brutal de forţă, în stilul gladiatorilor de odinioară, şi supravieţuiesc unei lupte finale a inteligenţei şi şireteniei, pentru a reuşi să evadeze dintr-o celulă.

Discovery Channel

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here