0
(0)

Falcon Electronics prezintă dronele Parrot AR. Drone 2.0, disponibile în variantele Elite Edition și Power Edition care zboară și înregistrează HD, pot efectua cele mai cool acrobații în aer, datorită structurii robuste.

 

Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition: pilotaj cu mai multă putere

AR.Drone 2.0 Power Edition are o autonomie mai mare, de 36 de minute de zbor. Echipată cu un modul de control exclusiv și patentat, destinat începătorilor, AR 2.0 Elite se adaptează celor mai diverse abilități de pilotaj, iar controlul intuitiv îi permite să se stabilizeze automat atunci când ecranul dispozitivului de control nu este atins.

Power Edition zboară, înregistrează HD și poate fi personalizată cu sute de combinații de culori, folosind cele 3 seturi suplimentare de elice colorate (roșu, turcoaz, portocaliu).

Experiența de pilotaj este totală și accesibilă utilizatorilor mai mult sau mai puțin experimentați, datorită sistemului de control automat și a senzorilor integrați pentru aterizare și decolare. Designul minimalist, de ultimă oră îi oferă o structură robustă, special concepută pentru efectuarea celor mai solicitante manevre, inclusiv flip: răsturnarea, o manevră exclusivă AR.Drone 2.0.

Detalii tehnice:

– cameră HD 720p cu 30 cadre/s, rezoluţie 1.280×720, obiectiv superangular (deschidere 92°), streaming cu latenţă redusă

– procesor Cortex A8 de 1GHz, 1 GB DDR2 RAM

– 2 baterii reîncărcabile HD 1.500 mA/h, cu câte 3 elemenţi

– giroscop și accelerometru pe 3 axe

– sistem de operare Linux 2.6.32

– durată de funcționare: 18 minute/baterie

Preț recomandat (TVA inclus): 1.680 lei

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition: cadre clare, în timp real, direct pe telefon sau pe tabletă

AR.Drone 2.0 Elite Edition este un quadrocopter controlat de la distanță cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei, prin conexiune wireless. Dotată cu o camera 720p HD, drona surprinde cadre extrem de clare pe care utilizatorul le vede în timp real pe dispozitivul de control și pe care le poate distribui în cadrul AR.Drone Academy, portalul comunității de piloți AR.Drone 2.0 din întreaga lume. Aici, utilizatorii postează detaliile zborului (data, locații, filme și fotografii) și pot viziona filme făcute de piloți din lumea întreagă.

Datorită conexiunii Wi-Fi, quadrocopterul poate zbura până la 50 de metri distanță. Senzorul de presiune integrat îi permite să mențină automat poziția de zbor indiferent de altitudine și să reziste la viteze ale vântului de până la 15 km/h.

Detalii tehnice

– camera HD 720p cu 30 cadre/s, rezoluţie 1.280×720, obiectiv superangular (deschidere 92°), streaming cu latență redusă

– procesor Cortex A8 de 1GHz, 1 Gb DDR2 RAM

– senzori cu ultrasunete pentru măsurarea altitudinii față de sol

– oprire de urgență controlată prin software

– port USB 2.0 high speed

– durată de funcționare: 12 minute/baterie

Preţ recomandat (TVA inclus): 1.480 lei

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here