0
(0)

Începând cu 4 iulie, la toate punctele de difuzare a presei, este disponibil numărul 16 al revistei Ştiinţă&Tehnică.

 

Din ediția lunii iulie 2012 a revistei Știință&Tehnică aflați povestea incredibilă a primului hacker din istorie, descoperiți pleiada de mituri și teorii legate de anul 2012 și sfârșitul lumii – analizate dintr-o perspectivă științifică, aflați ce forme de viață au existat, există și pot exista în Sistemul Solar, plus vă invităm să vă delectați cu o serie de astrofotografii spectaculoase realizate de o echipă S&T pe teritoriul României, cu ocazia ultimului tranzit al lui lui Venus.

Dosarul lunii iulie circumscrie sub arca Micului ghid al autostopistului în Sistemul Solar o serie de povești științifice fabuloase semnate de scriitorul Alexandru Mironov: descoperim autostrăzile celeste, legătura dintre astronomi și… capitalism, biliardul cosmic, navetele spațiale lente sau Einstein și undele gravitaționale.

Cele două editoriale ale revistei expun două puncte de vedere diferite despre Conferința RIO +20 care a avut loc în Brazilia spre mijlocul lunii iunie, și care a militat pentru o lume mai sustenabilă și ecologică plus eradicarea foametei – tot acestei conferințe îi este dedicat și science pictorialul S&T în care descoperiți o serie de proiecte verzi fabuloase.

Tot din ediția de iulie aflați povestea lansării SpaceX Dragon, vă întâlniți cu o câțiva „zburători”, la limita dintre știință și sport extrem, care au realizat recorduri inimaginabile, vă delectați cu povestea unui explorator uitat de istorie sau aflați de ce pentru a fi bărbat trebuie să fii… femeie!

 

Rămâneţi alături de noi pe www.stiintasitehnica.com şi pe pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi descoperiri, invenţii şi evenimente ştiinţifice şi pentru a afla detalii suplimentare despre concursurile şi programele noastre. Şi nu uitaţi niciodată: Knowledge is power, iar cine citeşte, cunoaşte!

Revista Ștință&Tehnică a fost relansată de Fundația Dinu Patriciu împreună cu Adevărul Holding, la începutul lunii aprilie, 2011, are 120 de pagini bogat ilustrate, informație de calitate, costă numai 8,8 lei și apare lunar. Dacă îți place S&T, află de aici cum te poți abona!

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here