Începând cu 5 decembrie, la toate punctele de difuzare a presei și în rețeaua de micro-magazine Mic.ro este disponibil numărul 9 al revistei Știință&Tehnică.

 

Află totul despre știința anului 2011, despre cele mai importante descoperiri, experimente și realizări ale cercetătorilor din toată lumea, și întreprinde o călătorie fabuloasă printre planetele sistemului nostru solar alături de astronomul Cătălin Beldea, în noul număr al revistei Știință&Tehnică.

În luna decembrie S&T vă oferă un adevărat „regal” științific: nu mai puțin de 100 de ipostaze ale științei, tehnologiei și cercetării mondiale din anul care tocmai se încheie. Pictorialul din această lună vă aduce față în față cu cele mai prestigioase microfotografii ale anului, în timp ce Cristian Român, senior editor S&T, vă va prezenta un inedit portret al omului și cosmonautului Dumitru Prunariu. În cadrul rubricii de fizică, Andrei Dorobanțu te va purta prin misterioasa lume a mecanicii cuantice, iar Alexandru Mironov și Alexandru Safta vă țin la curent cu ceea ce s-a întâmplat cel mai important eveniment științific al lunii noiembrie „Falling Walls LAB”, eveniment petrecut la Berlin sub înaltul patronaj al premierului german Angela Merkel.

Iar dacă dosarul numărului 9 al revistei S&T vă va aduce în față cele mai importante realizări din 2011 ale fizicienilor, chimiștilor, paleoantropologilor, astronomilor, zoologilor, geneticienilor, într-un cuvânt ale tuturor oamenilor de știință de pe Terra, Claudiu Tănăselia vă prezintă o foarte bine documentată imagine a zborurilor spațiale actuale și a companiilor private care preiau ștafeta NASA în misiunea de cucerire a spațiului cosmic. Bioterorismul este analizat din toate punctele de vedere într-un amplu reportaj semnay de dr. Leliana Valentina Părvulescu, în timp ce specialistul nostru IT, Claudiu Andone, te va delecta cu cele mai noi și mai interesante gadgeturi ale momentului, tocmai bune de făcut cadou cu ocazia Crăciuniului.

\"(w540)

Gala Premiilor în Educație – ediția 2011, eveniment la care revista S&T a fost unul dintre invitați, și-a desemnat câștigătorii din acest an. Află totul despre cei mai merituoși artizani ai învățământului românesc pe anul în curs în noul număr S&T… din care mai ai de învâțat despre știința care ne poate face nemuritori, despre premianții Nobel sau despre cei mai avansați roboți la ora actuală.

Revista Ștință & Tehnică a fost relansată de Fundația Dinu Patriciu împreună cu Adevărul Holding, la începutul lunii aprilie, 2011, are 120 de pagini bogat ilustrate, informație de calitate și costă 8,8 lei. Apare lunar, în prima zi de Luni a fiecărei luni. Dacă îți place S&T, află de aici cum te poți abona!