0
(0)

Siemens CEE Press Award are la bază dorința de a oferi recunoaștere materialelor de presă care tratează subiecte cheie pentru societate, dar și promovarea schimburilor de experiență între jurnaliștii din regiune. În competiție, pot fi înscrise atât articole sau interviuri din presa scrisă, online sau tipărită, cât și materiale audio sau video, care au fost publicate sau difuzate între 1 octombrie 2016 și 31 august 2017.

Anul acesta, compania caută cele mai bune materiale de presă pe tema „Digitalizare / Industria 4.0” în 12 țări: Austria, Bulgaria, Croația, Israel, Muntenegru, Republica Moldova, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina și Ungaria. Termenul limită pentru înscrierea în competiția regională de jurnalism Siemens CEE Press Award a fost extins până pe data de 31 august 2017.

Siemens CEE Press Award are la bază dorința de a oferi recunoaștere materialelor de presă care tratează subiecte cheie pentru societate, dar și promovarea schimburilor de experiență între jurnaliștii din regiune. În 2016, primul an în care România a participat la această competiție, printre cei trei finaliști europeni s-a numărat și jurnalistul Oraan Mărculescu, reprezentant al Știință & Tenhică.

Materialele înscrise în competiție în fiecare țară participantă vor fi evaluate, la nivel local, de un juriu format din jurnaliști recunoscuți, un profesor universitar și un reprezentant Siemens. Fiecare țară va desemna un câștigător, care se va califica în finala competiției, ce va avea loc pe 28 septembrie în Viena. În cadrul ceremoniei din Viena vor fi alese cele mai bune trei materiale de presă din regiune. Autorii celor mai bune trei materiale, la nivel regional, vor fi premiați cu câte un cec în valoare de 1.000 euro.

Juriul din România este compus din Ionuț Bonoiu – redactor șef Forbes România, Roxana Popescu-Anghel – director Comunicare Siemens, Ioan Salomie – profesor Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și Marc Ulieriu – redactor șef al revistei Știință și Tehnică.

Înscrierile în competiție se fac online. Regulamentul competiției și criteriile de jurizare pot fi consultate pe pagina web dedicată evenimentului.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?