0
(0)

Compania germană Deli Garage a adăugat un nou element liniei sale de produse comestibile. Perfecte pentru momentele când ai invitați pretențioși, sau pur și simplu dacă vrei ca mâncarea ta să arate ca desprinsă dintr-o pictură, firma comercializează acum spray-urile cu vopsea Food Finish, care permit acoperirea oricărui produs alimentar cu un strat auriu, argintiu, albastru, sau roșu.

 

Pentru a crea spray-ul cu vopsea culinar, Deli Garage a a încheiat un parteneriat cu o mică fabrică de alimentem care aprovizionează patiseriile de lux cu diferiți coloranți alimentari.

\"(w540)

Compus din alcool etilic, arome și aditivi alimentari, spray-urile cu „varniș” comestibil sunt inofensive și insipide și vin în tuburi de câte 100 ml. Întocmai asemenea vopselei normale, cele mai bune rezultate pot fi observate în urma aplicării de straturi multiple.

\"(w540)

Spray-urile alimentare Food Finish se comercializează la prețul de 24,80 euro în Germania plus o taxă de livrare de 14 euro în cazul comenzilor primite din alte țări europene.

\"(w540)

\"(w540)

Sursa

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here