0
(0)

Poate că mai mulți dintre noi s-au gândit dinainte la o asemenea inovație dar – și nu vine ca un șoc – japonezii sunt cei care au dat viață conceptului. Este vorba despre tuburi de spray pline cu spumă rece ca gheața, care țin loc de aer condiționat și răcesc trupul, menajând, implicit, planeta.

 

Se pare că Orientul beneficiază deja de ani buni de asemenea produse, dar un nou tip a atrs în mod deosebit atenția Occidentului, odată ce niponii au început să se afișeze în public ornați în diferite zone ale corpului cu spuma care îi ajută să facă față zilelor toride ale perioadei estivale.

Spray-urile de acest fel au înregistrat, în ultima perioadă, un succes aparte în rândul cetățenilor japonezi și ca urmare a promovării ideii „setsuden” (economisire de energie), tot mai populară și mai prezentă în viețile cotidiene ale acestor oameni.

Făcând un pas mai în față comparativ cu restul spray-urilor de răcire, noul tip vine cu proprietatea fascinantă că eliberează o spumă care se întrărește până ce capătă o consistență cauciucată și poate fi înfășurată, de exemplu, în jurul încheieturii unei persoane.

Produse precum „Hokkyoku Monogatari” (în traducere liberă: Povestiri de la Polul Nord) oferă o metodă de răcire a trupului nouă și interesantă. Nu numai că sunt convenabile, dar pot fi transformate în orice, de la brățări înghețate și pănă la grafitty impregnat pe piele. Spuma de culoare albastră se simte ca o bilă mare de confetii atunci când este strânsă în palmă, moment în care bulele de aer din interiorul său pocnesc și eliberează o adiere plăcută de aer rece revigorant.

Sursa

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here