0
(0)

Din 4 martie, Warner Bros. Pictures lansează un nou „Batman” regizat de Matt Reeves, cu Robert Pattinson (din „Twilight Saga”) în rolul dublu al detectivului justițiar Batman din Gotham City și alter ego-ul său, miliardarul retras Bruce Wayne.

Cel mai cunoscut personaj al universului DC este înfățișat într-o poveste complet diferită, care scoate la iveală secretele ascunse ale familiilor fondatoare ale orașului Gotham. Cu doar câțiva aliați de încredere – Alfred (Andy Serkis, fabulosul actor care l-a interpretat pe Gollum), Lt. James Gordon (Jeffrey Wright) – printre rețeaua coruptă de oficiali și personalități de profil, singuraticul justițiar s-a impus ca unica întruchipare a răzbunării.

Robert Pattinson este noul Batman

Când un criminal vizează elita orașului cu o serie de intrigi sadice, indiciile îl trimit pe cel mai mare detectiv din lume într-o investigație în lumea interlopă, unde întâlnește personaje precum Catwoman (Zoë Kravitz), Oz /Pinguinul (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) și Edward Nashton/ Riddler (Paul Dano). Pe măsură ce planurile răufăcătorului devin clare, Batman trebuie să creeze noi relații pentru a-l demasca pe vinovat.

Din cadrul celebrei distribuții de personaje din Gotham se regăsesc și Peter Sarsgaard („The Magnificent Seven”, „Interrogation”) și Jayme Lawson („Farewell Amor”).

Matt Reeves (franciza „Planeta maimuțelor”) a regizat filmul după un scenariu de Reeves & Peter Craig, bazat pe personaje din DC. „Batman” a fost creat de Bob Kane și Bill Finger și produs de Dylan Clark și Matt Reeves.

Echipa creativă din culisele filmului a inclus directorul de fotografie nominalizat la Oscar – Greig Fraser („Dune”, „Lion”); designerul de producție James Chinlund, editorii William Hoy și Tyler Nelson („Rememorare”) și designerul de costume premiat cu Oscar – Jacqueline Durran („1917”, „Little Women”, „Anna Karenina”). Muzica este realizată de compozitorului premiat cu Oscar, Michael Giacchino („Spider-Man”, „Jurassic World” și „Star Wars”, „Up”).

Nu este doar o simplă chemare … Este un avertisment.

Filmul va fi distribuit în România de Vertical Entertainment din 4 martie 2022, exclusiv în cinematografe.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?