0
(0)

Discovery Channel a lansat ieri, 8 octombrie, primul serial filmat în România – POLIŢIŞTI DE ELITĂ – despre activitatea a trei trupe speciale de poliţie din Bucureşti, Moscova şi Varşovia.

 

Evenimentul a avut loc la un cinematograf din Bucureşti şi i-a avut ca invitaţi speciali pe Mircea Duşa, Ministrul Administraţiei şi Internelor, chestor principal de poliție Ioan Nicolae Căbulea, secretar de Stat în cadrul aceluiaşi minister – șef al Departamentului Ordine și Siguranță Publică, Bogdan Tohăneanu, secretar de stat pentru Relația cu Parlamentul și Guvernul, chestor principal de poliţie Petre TOBĂ, inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, reprezentanţi ai Poliţiei Române, ai Poliției de Frontieră şi membri ai trupelor speciale din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale.

Serialul Poliţişti de elită este difuzat pe Discovery Channel, în fiecare luni, de la ora 22.00. Fiecare episod dintre cele şase incluse în această serie urmăreşte ofiţeri de poliţie din diverse echipaje (Furturi, Omucideri, Crimă Organizată, Supervizarea Bandelor, Droguri, Trafic Uman şi Unităţi Antitero), implicaţi în misiuni de răpire, trafic de droguri şi de arme sau raiduri de proporţii în zone cu un grad înalt de infracţionalitate.

Mai multe echipe de filmare din Moscova, Bucureşti şi Varşovia au surprins în detaliu aceste misiuni, relatând fiecare poveste din perspectiva ofiţerilor de poliţie implicaţi, care comentează evenimentele pe măsură ce acestea se derulează. De asemenea, fiecare episod prezintă tacticile folosite de echipele de poliţişti şi abordările specifice pentru fiecare ţară în parte.

Pe lângă misiunile reale de luptă împotriva infracţionalităţii, serialul le va dezvălui telespectatorilor modul în care aceste trupe speciale se pregătesc zi de zi: arte marţiale, luptă corp la corp şi tactici speciale de pregătire (urmăriri cu maşini de mare viteză, respingerea unui atac aerian din partea unui elicopter care aterizează pe acoperişul unei clădiri, etc).

Serialul a fost realizat în colaborare cu compania de producţie  Atom Productions International, sub coordonarea lui Paul Welling, SVP, Head of Channels, Discovery Networks CEEMEA.

Discovery Networks CEEMEA şi Atom Productions International au adresat mulţumiri Ministerului Administraţiei şi Internelor România, Poliţiei Române şi Poliţiei de Frontieră Române, precum si Ministerului Administraţiei şi Internelor din Rusia, Departamentului de Poliţie din Moscova si Trupelor Speciale de Poliţie OMON, Ministerului de Interne din Polonia, Departamentului de Poliţie din Varşovia, pentru colaborarea lor în realizarea acestui serial.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here