0
(0)

James Payne, un tânăr de numai 24 de ani, și-a împlinit visul atunci când i-a vizitat înainte de a muri pe producătorii de la The Creative Assembley, creatorii, printre altele, ai seriei de suces Total War. Inspirați de curajul acestuia, poducătorii au decis să îl „cloneze” drept unul dintre comandanții romani din noul joc video Rome: Total War 2, care va fi lansat pe piață în acest an.

 

Payne a vizitat sediul companiei britanice grație unei excursii facilitate de Fundația Willow, fundație caritabilă ce și-a propus să împlinească, atât cât este posibil, ultimele dorințe ale tinerilor ce urmează să moară în urma unor afecțiuni grave. În timpul vizitei, James Payne a fost fotografiat și scanat pentru a deveni personaj în jocul său preferat.

Rome Total War 2, care va fi lansat oficial în luna octombrie, este jocul cu numărul opt din seria Total War. Ca și predecesorul său, Rome Total War, acțiunea noului joc video se petrece în Antichitate, și are în centru Imperiul Roman, permițând jucătorilor să îl dezvolte după cum doresc.

Rome Total War 2 va avea o hartă a campaniilor mult mai mare decât primul joc, iar noul motor grafic le va permite pasionaților să urmărească, în detaliu, carateristicile fiecărui soldat de pe câmpul de luptă, asta în condițiile în care vor fi mii de astfel de personaje. Creative Assembly a anunțat că a dorit să ofere o latură cât mai umană personajelor care apar în joc, astfel soldații vor reacționa cu groază atunci când camarazii lor sunt uciși, sau vor fi însuflețiți de acțiunile comandanților lor.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here