0
(0)

Canon a anunțat lansarea unei noi imprimante multifuncționale, PIXMA MG3650, proiectată pentru familia nouă, interconectată. Noua multifuncțională, are multiple funcții, de la scanare wireless la copiere și imprimare, pentru documente variind de la acte pentru birou la teme pentru acasă, fotografii de familie și activități amuzante de imprimare, care să mențină interesul copiilor pe perioada vacanțelor.

 

În aplicația Canon PRINT poți imprima direct din Instagram și Slideshare, sau poți încărca documentele scanate și fotografiile pe Microsoft OneNote. Modelul suportă și imprimarea directă de pe multiple servicii populare de cloud și socializare, inclusiv Facebook, Flickr, Evernote, Google Drive, Dropbox și OneDrive. Merge să atașezi fișierele scanate la e-mail-uri și să le trimiți direct de pe imprimantă, ceea ce o face la fel de ușor de folosit de acasă și de la birou. În plus, vei putea imprima fotografii wireless direct de pe camerele foto compatibile, prin funcționalitatea WLAN PictBridge.

Imprimanta este compatibilă și cu aplicațiile Google CloudPrint și Apple AirPrint. În plus, cu modul access point încorporat vei putea imprima wireless fără să ai conexiune la internet.

Grație tehnologiei ChromaLife 100 de la Canon, modelul PIXMA MG3650 produce fotografii de o calitate impresionantă. Creată să dureze, hârtia fotografică de la Canon produce fotografii înalt calitative, care pot fi împărtășite și păstrate timp de mai multe generații.

Pentru familiile ocupate, imprimanta PIXMA MG3650 poate fi și o sursă de distracție, datorită funcției Canon CREATIVE PARK PREMIUM, care oferă acces exclusiv la un conținut variat, distractiv dar de calitate profesionistă. Șabloanele gratuite pentru imprimare includ variante pentru albume decorative, calendare, idei distractive pentru creații din hârtie, și multe altele. Adițional, soft-ul Canon My Image Garden ajută utilizatorii să sorteze imaginile și să imprime fotografii folosind o gamă de șabloane, utilizând tehnologii de asortare a imaginilor precum auto-amplasarea și recunoașterea facială.

Pentru familiile cu buget restrâns, modelul PIXMA MG3650 este compatibil cu cernelurile Canon XL, care permit utilizatorilor să economisească până la 50% din costul de imprimare per pagină.

Canon nu a dezvăluit încă prețul noii multifuncționale, dar o vom vedea curând în magazinele de specialitate.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here