0
(0)

Dacă nu ai stat niciodată cu un laptop în brațe pe canapeaua de acasă sau în pat, înseamnă că nu ai nevoie de el. Dar ce te faci cu căldura intensă care îți arde pulpele? La asta îți folosește „lapdesk”-ul, cuvânt inventat de Logitech pentru gadgeturile lor făcute pentru intermedierea contactului dintre tine și portabil. Noul model se numește Speaker Lapdesk N550.

 

În partea superioară, N550 are o suprafață rigidă, înzestrată cu niște piciorușe opritoare ca să nu-ți alunece portabilul și niște boxe stereo, cu putere mai mare decât cea a laptopului. Pe cealaltă parte, N550 are o pernuță care se așează comod în poală. Gadgetul Logitech se conectează la notebook printr-un cablu USB. Nu te obligă nimeni să-l conectezi, dar dacă nu faci treaba asta, n-ai să te poți bucura de sunetul boxelor integrate.

Dacă ai un portabil cu ecran de maximum 14 inci, îți poți cumpăra lapdesk-ul de la magazinele de specialitate cu aproximativ 200 lei chiar înainte de Paște. Dacă eclanul laptopului tău este mai mare, N550 nu este pentru tine.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here