0
(0)

Știință&Tehnică împreună cu Cinema City București te invită la film! Câștigă 20 de invitații duble la avanpremiera filmului „Pumni de Oțel”, în celebra sală IMAX din Cinema City, AFI Mall București !

 

Științã&Tehnicã împreunã cu Cinema City te invitã la filmul „Pumni de Oțel”, o spectaculoasă dramă SF despre box, plasată într-un viitor apropiat, în care roboți masivi cu aspect umanoid luptă pentru distracția oamenilor. Cunoscutul actor Hugh Jackman interpretează în „Pumni de Oțel” rolul  lui Charlie Kenton, un fost luptător care trebuie sa supraviețuiască într-o lume în care boxul între oameni devine un sport ilegal, pentru că este prea violent, iar noii luptători din ring sunt… roboți. Kenton va construi împreună cu fiul său un robot inedit, care pare să câștige mereu, iar acest lucru il face să aibă speranțe pentru a ieși marele campion al competiției dintre roboți.

Științã&Tehnicã, împreunã cu Cinema City, te invitã la avanpremiera filmului „Pumni de Oțel” din 4 octombrie, la Cinema City Cotroceni, sala Samsung IMAX din cadrul mall-ului AFI Cotroceni din București. Tot ce ai de fãcut este sã rãspunzi prin comentariu la urmãtoarea întrebare:

Care crezi că ar fi principalele avantaje și dezavantaje ale unei societăți viitoare în care roboții vor deveni dispozitive electronice comune și accesibile oricui (precum sunt astăzi, spre exemplu, telefoanele mobile), iar oamenii se vor folosi de roboți în viața de zi cu zi?

Cele mai interesante, bine argumentate sau haioase 20 de răspunsuri vor fi premiate cu o invitație dublă la avanpremiera filmului „Pumni de Oțel”. Invitațiile sunt valabile doar pentru ziua de 4 octombrie la Cinema City Cotroceni. Câștigătorii vor fi anunțați pe site-ul www.stiintasitehnica.com în această pagină, luni, 3 octombrie, la ora 17.00.

Pentru a intra în posesia invitațiilor-duble, cei 20 de câștigători (împreună cu însoțitorii / însoțitoarele lor) sunt rugați să se prezinte marți, 4 octombrie, cu cartea de identitate la cafeneaua din incinta Cinema City (lângă casele de bilete, AFI Mall, etaj 1), începând cu ora 19.15.

Câştigătorii concursului sunt:

1.    Lucian Cristian Oancea
2.    Cirja Ancuta
3.    Florina Ramona
4.    Tanasa Adrian
5.    Mihaela-Lavinia Păgilă
6.    Mihailescu Adriana
7.    Dorian Letu
8.    Lucian Gr
9.    Cristi Leontiev
10.    Alina Elena Cojocariu
11.    Banel Pompilica
12.    Enache Mihail
13.    Mihai Se
14.    Georgiana Radu
15.    Cristian Pache
16.    Burcel Adrian
17.    Claudia Dascalu
18.    Mihaela Ioan
19.    Miruna Gabriela
20.    Arch Angel

Va aşteptăm pe toţi, mâine seară, la ora 19.15, în AFI Mall Cotroceni, la cafeneaua Cinema City. Arch Angel, Mihai Se şi Lucian Gr – vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la contact[coada-de-maimuta]stiintasitehnica.com cu numele voastre complete.

Mulţumim tuturor pentru participare! Vă invităm la noi concursuri S&T!

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here