0
(0)

Începând cu 3 octombrie, la toate punctele de difuzare a presei și în rețeaua de magazine Mic.ro este disponibil numărul 7 al revistei Știință & Tehnică.

 

Află totul despre evoluție, întreprinde o incursiune în marile mistere ale Universului și descoperă o tehnologie fabuloasă, aflată la granița dintre realitate virtuală, robotică și psihologie, în noul număr al revistei Știință&Tehnică.

În luna octombrie S&T vă oferă un adevărat „regal” astrofizic: în cadrul pictorialului, aveți șansa de a vă delecta cu cele mai spectaculoase astrofotografii din ultimul an – vă aducem finaliștii și câștigătorii prestigiosului concurs Astronomy Photographer of the Year. Rubrica consacrată de astronomie trece în revistă toate luminile bizare pe care le observăm pe cerul de noapte. În cadrul articolului de fizică, ne întrebăm cum ar putea arăta viața în Multivers (printr-un fin exercițiu de imaginație în care tu, cititorule, ești pus la panoul de comandă al Cosmosului și ai libertatea să te joci cum vrei cu forțele și legile care guvernează lumea), iar secțiunea de cosmogonie semnalează o serie de perturbante anomalii la… Geneză!

\"(w540)

Dosarul numărului 7 al revistei Știință&Tehnică vă poartă din negurile îndepărtate ale formării planetei, până în prezent – tot periplul fiind pus în slujba deconspirării secretelor modului în care viața a evoluat pe Pământ. Trecem în revistă toate teoriile, le aflăm punctele forte și punctele slabe (descoperim, de exemplu, unde a greșit Darwin) și încheiem cu o scurtă viziune speculativă – putem anticipa spre ce ne îndreptăm? Evoluția va fi întotdeauna mai inteligentă decât noi.

La Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, tocmai a fost inaugurată cea mai avansată “Platformă de Roboterapie și Psihoterapie prin Realitate Virtuală” din țară și una din primele cinci din lume. Este realmente un proiect revoluționar care utilizează robotica și tehnologiile virtuale în aplicații psihologice majore. Află întreaga poveste în noua revistă S&T… din care mai ai de învățat despre 3D printing, bombe inteligente, avioane fabuloase plus noul program spațial al NASA.

Revista Ștință & Tehnică a fost relansată de Fundația Dinu Patriciu împreună cu Adevărul Holding, la începutul lunii aprilie, 2011, are 120 de pagini bogat ilustrate, informație de calitate și costă 8,8 lei. Apare lunar, în prima zi de Luni a fiecărei luni. Dacă îți place S&T, află de aici cum te poți abona!

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here