0
(0)

La mijlocul lunii ianuarie, compania ESET a lansat ESET NOD32® Antivirus 6 şi ESET Smart Security® 6 cu funcţie Anti-Theft, modul dedicat Anti-Phishing şi ESET® Social Media Scanner

 

ESET, liderul în protecţia proactivă digitală – ce dezvoltă tehnologii multiplu premiate de mai bine de 25 ani, anunţă lansarea produselor sale blazon: ESET Smart Security 6 şi ESET NOD32 Antivirus 6. ESET Smart Security 6 reprezintă o soluţie de securitate all-in-one, în vreme ce ESET NOD32 Antivirus 6 este o soluţie antivirus puternică şi rapidă. Noua generaţie asigură o detecţie superioară a infiltrărilor, ştergere îmbunătăţită şi scanare mai rapidă datorită noului motor de scanare actualizat. Clienţii au apreciat tehnologia ESET în ultimii 25 de ani în special datorită detecţiei rapide şi sigure, iar acestea sunt caracteristici definitorii in continuare. În plus, aplicaţia ESET Social Media Scanner este oferită standard cu ESET Smart Security 6 precum şi cu ESET NOD32 Antivirus 6, protejând împotriva ameninţărilor de pe Facebook.

“Departamentul de dezvoltare ESET a depus un efort intens pentru a reproiecta întregul motor de scanare, care este nucleul central al tuturor produselor ESET. Acum, datorită procesării mai rapide pe care o oferă acest motor, scanarea în sine este mai eficientă. Aceste produse încorporează o nouă generaţie, a treia, a tehnologiilor ESET  ThreatSense®, precum şi ThreatSense.Net® Advanced Heuristics cu LiveGrid®”, spune Pavel Luka, ESET Chief Technology Officer.

O altă parte importantă din sfera noutăţilor tehnologice oferite este ştergerea malware îmbunătăţită. Foarte multă atenţie a fost dedicată adresării unor familii malware foarte dificil de eliminat, rezultând un modul de ştergere complet restructurat, mai eficient în eliminarea conţinutului malware, progres  confirmat de către laboratoarele independente de testare AV-Comparatives.

ESET Social Media Scanner protejează utilizatorii reţelelor sociale în faţa conţinutului maliţios, inclusiv în cadrul profilului, peretelui cu postări, mesajelor private sau fluxului de ştiri, chiar şi atunci când utilizatorul nu este conectat. Dacă o infecţie este descoperită, o notificare soseşte prin email, astfel încat se pot lua acţiuni imediate. Aplicaţia protejează de asemenea prietenii utilizatorului în fața link-urilor maliţioase, verificând peretele acestora. Pentru mai multe detalii legate de scanerul media vă rugăm să accesaţi http://www.eset.com/social-media-scanner.

Funcţia Anti-Theft ajută la localizarea laptopurilor pierdute şi face posibilă monitorizarea activităţii de pe dispozitivele pierdute sau furate, în vreme ce introducerea unui modul Anti-Phishing dedicat oferă protecţie complexă împotriva furtului de identitate digitală.

Potrivit studiului global Online Security Brand Tracker Survey, protecţia împotriva site-urilor concepute pentru tentative de phishing este cea mai apreciată funcţie suplimentară de securitate de către utilizatorii de computere, la nivel global 68% din aceştia considerând-o o funcţie importantă, în vreme ce protecţia împotriva furtului de date este considerată a treia facilitate, în ordine importanţei, pe care trebuie să o ofere un produs antivirus. În cel mai recent test efectuat de către AV-Comparatives, ESET Smart Security 6 a fost evaluat drept unul din cele mai eficiente produse, blocând aproape 94% din ameninţări. Modulul dedicat Anti-Phishing inclus în soluţiile ESET versiunea 6 are acces la o bază extinsă de date, în care site-urile de acest tip sunt adăugate, precum şi la baza de date care le conține pe cele raportate continuu de către utilizatorii ESET, via https://phishing.eset.com/report. Funcţia Anti-Theft a fost apreciată şi ea în majoritatea cazurilor, 546 milioane de respondenţi considerând că este o  facilitate suplimentară foarte utilă pentru ştergerea sau blocarea datelor stocate în cazul în care notebook-ul este furat sau pierdut, precum şi pentru localizarea dispozitivului în astfel de circumstanţe. Studiul confirmă că majoritatea utilizatorilor, aproape 80% la nivel global, au nevoie să îşi protejeze datele şi dispozitivele portabile pe traseu, pentru că îşi utilizează frecvent notebook-urile pentru a se conecta la internet.

“Noi, cei din echipa ESET, nu dorim să cerem bani în plus clienţilor noştrii pentru ceea ce considerăm a fi o parte integrantă a unui concept complex de securitate personală. Suntem printre primii producători care, în loc să îl ofere ca o aplicaţie de sine stătătoare, am adăugat în produs noul modul antifurt fără nici un extra cost” declară Ignacio Sbampato, ESET Chief Sales and Executive Officer. Ambele produse din versiunea 6 au primit certificarea Windows 8 şi afişează logo-ul “Windows 8 Compatible”.

Caracteristici şi beneficii oferite de către  ESET Smart Security 6

  • Anti-Theft – Monitorizează automat laptopul lipsă şi îi afişează poziţia pe hartă pe baza reţelelor vizibile Wi-Fi în raza cărora intră online.
  • Modul Anti-Phishing – Protejează utilizatorul în faţa tentativelor de furt a informaţiilor şi datelor sensibile, precum numele de utilizator, parolele, credenţialele bancare, de către  site-uri web care fraudulos se pretind a fi site-uri legitime.
  • Firewall Personal – Nu lasă utilizatorii neautorizaţi să acceseze computerul şi să beneficieze de datele sensibile. Utilizatorii pot cumpăra online fără griji, pot efectua tranzacţii bancare online sau pot accesa reţelele sociale.
  • Control Parental – Vă ajută să păstraţi siguranţa navigării copiilor online, blocând categorii de site-uri în funcţie de vârstă.
  • Scanare în stare Idle – Execută scanări în profunzime atunci cand computerul nu este utilizat, conservând performanţa sistemului şi depistând orice ameninţări potenţiale aflate în stare inactivă, înainte ca acestea să provoace daune.
  • ESET Social Media Scanner – Protejează în faţa conţinutului maliţios utilizatorii reţelor sociale şi prietenii lor conectaţi, verificând profilul, peretele şi zona fluxului de ştiri, precum şi mesajele private.
  • Antivirus şi Antispyware – Asigură protecţie proactivă împotriva tuturor tipurilor de ameninţări online/o¬ffline şi previne răspândirea conţinutului malware către alţi utilizatori.
  • Scanare Cloud – Măreşte viteza scanărilor introducând in liste albe fişierele sigure în baza reputaţiei pe care o  au acestea în baza ESET.
  • Scanare în timpul descărcării fişierelor – Micşorează timpul de acces la fişiere scanându-le în timpul procesului de descărcare.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here