0
(0)

Guerilla Verde, caravana educativa de filme cu mesaj eco, ajunsa la cea de a cincea editie, continua sa faca surprize celor mici. Intre 1 si 25 martie 2011 proiectul a strabatut orasele Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Constanta si a strans peste 2.000 de elevi si studenti la vizionarile de film si discutiile eco.

 

La inceputul lunii aprilie, caravana l-a premiat pe cel mai norocos prichindel eco participant la proiectii. Alina Madalina, eleva in clasa a V-a in Cluj-Napoca, a castigat prin tragere la sorti o tabara organizata de Adventure CAMPS.

Editia din aceasta primavara a caravanei Guerilla Verde s-a desfasurat intre 1 si 25 martie in orasele Bucuresti, Timisoara, Cluj si Constanta si a avut peste 2000 de spectatori cu varste cuprinse intre 3 si 25 de ani. Participantii au vizionat filme cu teme eco, adaptate varstei lor, si au putut lua parte la dezbateri cu reprezentanti ai ONG-urilor de mediu, invitati  la aceste proiectii eveniment. Caravana Guerilla Verde s-a derulat in gradinite, scoli, licee si universitati, sub egida Ministerului Mediului si Padurilor  si a  Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Una dintre atractiile acestei editii pentru elevii de gimnaziu si liceu a fost organizarea unei tombole, al carei premiu a constat intr-o tabara oferita de Adventure CAMPS. Pentru a participa, elevii au completat un chestionar pe teme eco. La finalul caravanei, tragerea la sorti a desemnat-o castigatoare pe Alina Madalina, eleva in clasa a V-a in Cluj-Napoca.

Aceasta va beneficia de un pachet gratuit in cadrul uneia dintre taberele organizate de Adventure CAMPS in anul 2011, la alegere. Pachetul oferit ca premiu include transportul sub supravegherea unui insotitor autorizat, cazarea, toate mesele si participarea la intreg programul taberei timp de 6 zile. Printre activitatile din care va putea alege micuta castigatoare se numara: drumetie, orientare cu busola, vizita pesteri, mountain-biking, tir cu arcul, escalada, tiroliana, cautare de “comori”, jocuri si concursuri in natura/cabana, serate de interior: carnaval, muzicale, facepainting, cinema.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here