Se dă startul olimpiadelor naționale de matematică, informatică și fizică. Competițiile se vor desfășura în București, Târgoviște, Vaslui și Brăila. Pentru al patrulea an, Fundația eMAG și BCR susțin elevii olimpici atât prin centrele de performanță din capitală, Cluj, lași și Timișoara, cat și prin premii, în cadrul programului Hai la Olimpiadă!

 

În perioada 3-8 aprilie are loc olimpiada națională de informatică, la Târgoviște. Începând cu 5 aprilie se dă startul olimpiadei naționale de fizică, la Vaslui, iar Olimpiada națională de matematică se va desfășura în perioada 6-10 aprilie, la București. Olimpiada națională de informatică pentru juniori se va desfășura în perioada 15-19 aprilie, la Brăila.

Elevii din București, Iași, Cluj și Timișoara au putut să se pregătească pentru olimpiadele școlare la Centrele de Performanță Hai la Olimpiadă!, sub coordonarea celor mai buni profesori. Câștigătorii olimpiadelor naționale vor face parte din loturile care vor reprezenta România la Olimpiadele Internaționale.