0
(0)

Se spune, cel puțin în unele culturi, că scrisul și băutura (alcoolică) merg mână în mână. Acum, zicala prinde formă fizică. Artistul rus care se autointitulează Morskoiboy, a construit un dispozitiv ce are aspectul unei mașini de scris cu tastatură QUERTY și care eliberează un lichid diferit pentru fiecare apăsare a unui buton. Astfel, orice cuvânt tastat se transformă într-un cocktail colorat fiecare dată nou.

 

Invenția cu pricina funcționează cu ajutorul unui sistem hidraulic realizat manual, care este conectat la fiecare literă a alfabetului latin din componența tastaturii „mașinii de scris”. Butoanele funcționează ca niște pompe, iar fiecare în parte poate desemna fie un gust (L-lime, A-apple), o culoare (R-red, G-green), sau un nume (K-Kahlua, J-Hagermeister), după cum explică Morskoiboy pe website-ul său.

Dispozitivul dispune chiar și de un soi de monitor de tip LCD, care se „aprinde” cu ajutorul siropului multicolor. Pentru a aprecia la justa valoare invenția, este necesar să vizionați videoclipul aașat. Gandiți-vă doar cum ar fi să existe câte un astfel de aparat în fiecare bar, iar în funcție de cuvântul tastat, sau solicitat de client, să producă un cocktail mereu unic!

Sursa

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here