0
(0)

În curând iPad va avea concurenţă nouă. Ieri, 18 iunie, oficialii Microsoft au prezentat primele tablete produse de compania din Seattle, cu numele Surface.

 

Una dintre tablete va rula Windows 8 Pro şi se va baza pe o platformă Intel (cel mai probabil Ivy Bridge), iar cealaltă, pe platformă Nvidia, va rula pe un sistem de operare Windows RT.

Ambele tablete Surface au ecrane de 10,6 inch, au camere frontale şi posterioare, porturi USB şi antene dual Wi-Fi.

Surface Windows RT este mai subţire (fiind mai subţire cu 0,1 mm decât iPad 3) şi mai uşoară, având o greutate de 676 grame. Rezoluţia ecranului nu este cunoscută încă, însă acesta va fi unul de tip „ClearType HD”. Această tabletă va veni în două versiuni de 32GB, respectiv de 64GB. Are porturi microSD, USB 2.0 şi o ieşire video Micro HD.

\"(w540)

Surface Windows 8 este mai groasă, având o grosime de 13,5 mm, dar şi mai grea, cu o greutate de 903 grame.  Este de asemenea dotată cu un ecran „ClearTyper HD”, capabil de o rezoluţie 1080p. Este dotată cu porturi microSD, USB 3.0 şi TV-out, dar şi cu un stylus de precizie 600dpi. Şi această tabletă vine în două versiuni, dar acestea vor fi de 64GB şi 128 GB.

Ambele tablete Microsoft Surface vin cu o tastatură ataşată.

\"(w540)

Nici data de lansare, nici preţul nu au fost anunţate încă, însă preţul se pare că se va situa, potrivit Microsoft, între 600 şi 1.000 de dolari.

Sursa

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here