Dacă visați să călătoriți prin Galaxia noastră nu trebuie să aștepați până când oamenii de știință vor construi navele spațiale pe care le vedeam în serialul Star Trek. Din fotoliul de acasă, ajutați de puțină imaginație și de noua vizualizare de la Google, vă puteți planifica explorarea a 100.000 de stele din vecinătatea Sistemului Solar.

 
Pentru a putea să vă bucurați de această vizualizare aveți nevoie de browser-ul Chrome. Ea poartă numele de 100,000 Stars și cu ajutorul a câtorva clicuri de mouse, puteți să afla informați i pentru 100.000 de stele din vecinătatea noastră. Am testat și noi această vizualizare și vă putem spune că ne-a produs o mare bucurie.

Vă sugerăm, pentru început, să dați clic în dreapta sus a ecranului, pe take a tour. Veți putea vedea o foarte scurtă prezentare a unei călătorii prin Calea Lactee. Apoi, după ce v-ați familiarizat un pic cu vizualizarea, puteți călători din stea în stea, pentru a afla informații despre cei 100.000 de aștri catalogați în aplicație.

Distracție plăcută!