0
(0)

În Coreea de Sud, cumpărăturile „din mers” au ajuns la un cu totul alt nivel, prin intermediul unui nou magazin virtual dezvoltat de gigantul producător european de alimente Tesco, pentru linia sa de supermarketuri Home Plus.

 

Găselnița le permite clienților sud-coreeni să „răsfoiască” prin rafturi virtuale de magazin în căutarea produsului dorit, exact ca  într-un magazin real, doar că în timp ce se află pe peronul de așteptare a metroului.

Magazinul virtual s-a bucurat de un succes uriaș în rândul a circa 10.000 de clienți care au profitat de serviciul oferit, care le permite sud-coreenilor mereu ocupați să își optimizeze timpul pentru cumpărături în timp ce așteaptă metroul.  Tesco a tapetat pur și simplu pereții unei stații de metrou cu panouri video ce afișează rafturi de alimente. Fiecare dintre acestea are un cod QR atașat care, fotografiat cu telefonul mobil prin intermediul aplicației Home Plus, ajunge direct în coșul de cumpărături.

Clientul achită apoi toate cumpărăturile tot cu ajutorul telefonului, la urcarea în metrou, iar ele sunt livrate acasă la o oră specifică. Desigur, nu avem de a face cu prima strategie de shopping online pentru alimente, dar este primul exemplu care combină experiența de magazin virtual, cu acest sistem de plată și cu sistem de livrare, care fac să fie productive minutele pierdute inutil în așteptarea metroului.

Sursa

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here