0
(0)

În perioada 3-6 octombrie, la Hotel Sheraton, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului UX Bucharest. Peste 300 de specialiști în User Experience Design, Customer Experience, Product Management și nu numai, au avut ocazia de a sta față în față cu profesioniști de top din diferite țări.

Primele trei zile ale evenimentului, 3-5 octombrie au fost marcate de opt workshop-uri care au avut ca subiect de lucru și discuție problemele de care se lovesc profesioniștii din zonele de Customer Experience (CX) și User Experience (UX). În data de 5 octombrie, organizatorii au reușit să răspundă la interesul și feedback-ul participanților organizând un workshop suplimentar.

Experiența vastă a facilitatorilor a făcut ca aceste sesiuni să fie adevărate surse de inspirație pentru participanți, care au reușit să identifice soluții aplicate pentru problemele cu care se confruntă, dar și să își dezvolte anumite abilități în acest sens.

Printre subiectele discutate în cadrul workshop-urilor s-au numărat și: „Cum poți crea o experiență memorabilă pentru clienți”, „Cum poți transforma un design bun într-unul grozav” sau „Cum poți folosi datele obținute din research pentru a identifica exact problema și pentru a găsi cea mai bună soluție”.

Workshop-urile au fost susținute de profesioniști precum: Adrian Swinscoe şi Fred Montijn, ambii consultanți și facilitatori în zona de CX, dar și Gregg Bernstein, Giulia Calabretta, Cennydd Bowles, Juho Paasonen, Andre Jay Meissner, Jared Spool, Dana Chisnell și Scott Gould, renumiți în industria de UX Design.

Întreaga experiență a UX Bucharest 2017 a culminat cu ziua de 6 octombrie, zi dedicată în întregime talk-urilor inspiraționale. Acest lucru a completat experiența conferinței și a transformat cele patru zile de evenimente într-o reală oportunitate pentru toți cei interesați de UX și CX  să se inspire, să învețe, să își lărgească domeniul de cunoștințe, cât și să cunoască persoane care le împărtășesc viziunea și pasiunea pentru cele două domenii.

Pe lângă facilitatorii workshop-urilor, pe scena conferinței au urcat și speakeri de renume internațional: Phil Clevenger (Design Director Adobe), Andy Budd (CEO Clearleft) și Jonah Becker (VP Design Fitbit). Aceștia au oferit informații despre importanța cercetării în domeniu, despre experiențele memorabile și cum le poți dezvolta, despre o strategie de produs echilibrată și despre ce înseamnă de fapt inovația.

Astfel, timp de patru zile, experiențele bune s-au ținut lanț la UX Bucharest 2017, iar organizatorii abia așteaptă să pună în scenă următoarea ediție, pentru că așa cum spune și motto-ul conferinței – “Experiences Never End”

Mai multe detalii puteți găsi pe www.2017.uxbucharest.com.

Inițiativa și organizarea acestui eveniment aparțin Asociației Române de User Experience Design, organizație non-guvernamentală care își propune să promoveze și să susțină dezvoltarea practicii de User Experience Design în România.

Asociația Română de User Experience Design este în parteneriat educațional cu Interaction Design Foundation, organizație de renume din Danemarca, care susține ridicarea nivelului de educație și profesionalism în User Experience.

Parteneri principali: Adobe, ING.

Sponsori: Delgaz Grid, E.ON, Fitbit.

Suporteri: ANIS, Grapefruit, IBM, Lagom Agency, Startarium, Tech Hub, TEDx Eroilor, The Institute.

Partener educaţional: Interaction Design Foundation.

Partener al conferinţei: Radio Guerrilla

Parteneri media: IQads, Bursa, Smark, Ctrl-d, UXPA, Stiinta si tehnica, Cariereonline, Times New Roman, Thetrends, Widemagazine, Gazeta de stiri, Canal33, Business review, Cariereonline, Cristianiosub.com, PRwave, Ziare, Business24, The Romania Journal.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?