0
(0)

TP-LINK va asigura soluția de rețea pentru competițiile de gaming profesionist din cadrul DreamHack Masters Bucharest 2014, organizat la Bucureşti în perioada 31 Octombrie – 2 Noiembrie.

 

Infrastructura furnizată de TP-LINK va susține competițiile de Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Hearthstone și League of Legends. Soluția tehnică de rețea pusă la dispoziție de TP-LINK este alcătuită din switch-uri Gigabit L2 cu management cu 24, respectiv 48 de porturi, modelele TL-SG2424, TL-SG3424, TL-SG2452 și TL-SG5428, capabile să asigure o rețea flexibilă, sigură, care să gestioneze un număr mare de conexiuni și un trafic crescut, oferind participanților la competiții o experiență de gaming fără lag. Totodată, TP-LINK va oferi rețeaua de Internet wireless și pentru zonele dedicate organizatorilor și partenerilor, folosind routerele wireless dual band Archer C7, Archer C2, TL-WDR3600, dar și routerul Gigabit wireless N TL-WR1043ND.

De asemenea, la standul TP-LINK din cadrul celui mai important eveniment de sport electronic de la Bucuresti, TP-LINK va prezenta în premieră publicului din Romania cel mai nou și cel mai performant router wireless din portofoliul său, Archer C8.

TP-LINK Archer C8 este un router wireless cu suport Wi-Fi 802.11ac care oferă viteze totale de transfer a datelor de până la 1,75 Gbps. Astfel, utilizatorii pot beneficia de viteze de până la 1,3 Gbps în banda de frecvență liberă de 5 GHz și de până la 450 Mbps în banda de frecvență de 2,4 GHz. Procesorul dual-core de 800 MHz încorporat în dispozitiv asigură performanțe îmbunătățite și stabilitate reţelei Wi-Fi, respectiv reţelei Ethernet, gestionând în mod eficient şi dispozitivele conectate la router prin cele două porturi USB. Pentru partajarea cu ușurință a unei imprimante USB în reţeaua locală se recomandă folosirea portului USB 2.0. Portul USB 3.0 încorporat oferă o viteză de acces de până la zece ori mai rapidă comparativ cu portul USB 2.0, fiind ideal pentru conectarea de dispozitive de stocare precum HDD-urile externe şi accesarea de la distanţă a materialelor stocate pe acestea.

Datorită amplificatoarelor de semnal de mare putere, celor trei antene externe şi a tehnologiei „beam-forming”, noul router garantează viteze Wi-Fi îmbunătățite şi o rază de acoperire extinsă, fiind alegerea ideală pentru aplicațiile consumatoare de bandă, cum ar fi streaming-ul video HD și jocurile online.

Prezentat publicului larg în premieră la DreamHack Masters Bucharest 2014, TP-LINK Archer C8 va fi disponibil în oferta magazinelor spre sfârşitul anului.

Totodată, TP-LINK va oferi participanților la DreamHack în cadrul celor trei zile de eveniment sute de premii constând în routere, rucsacuri, tricouri, insigne şi alte accesorii TP-LINK. Acestea vor putea fi câştigate atât la standul TP-LINK, cât şi în cadrul competitiilor desfăşurate pe tot parcursul evenimentului DreamHack Masters Bucharest 2014.

DreamHack Masters Bucharest 2014 se desfășoară între 31 Octombrie și 2 Noiembrie la Sala Polivalentă.

 

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here