0
(0)

Ești student la o facultate cu profil tehnic în București și pasiunea ta e programarea? Îți place să lucrezi în echipă și ești în căutare de provocări în domeniul IT?

Toamna aceasta EESTEC LC Bucharest organizează evenimentul perfect pentru tine eeStec Olympics 6 – cea de-a 6-a ediție a concursului de programare desfășurat în 24 de ore.

În cadrul acestui eveniment ai ocazia să îți pui în practică cunoștințele pentru a rezolva probleme legate de programare, prin implementarea algoritmilor și dezvoltarea unei aplicații într-un timp cât mai scurt.

Evenimentul se desfășoară în perioada 30-31 Octombrie, în holul AN al Rectoratului Universității Politehnica din București.

Tot ce trebuie să faci este să îți formezi o echipă de 3 persoane și să vă înscrieți pe site-ul eestec.ro. 15 din echipele înscrise vor fi selectate pentru a participa la maraton. Fii una dintre ele!

În plus, QUALITANCE vă propune un challenge de Rapid Prototyping, pentru care premiul cel mare este de 450 euro, iar cei de la Enevo Group aduc prin intermediul side-event-ului Security premii în valoare de 900 de euro!

Power your future, power your code! Aplică până pe 23 Octombrie!

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre eveniment şi înscriere, ne poți contacta pe Facebook (www.facebook.com/EESTEC.Bucuresti) sau pe site-ul eestec.ro.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here