0
(0)

Recunoașterea valorii și competitivității Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA în cercetarea națională și internațională a fost reconfirmată, și de această dată, prin obținerea a două medalii și diplome de argint în cadrul Concursului internațional de inventică Bruxelles – EUREKA 2016.

Astfel, două dintre invențiile realizate în cadrul ICPE-CA au primit calificative meritorii din partea juriului. Este vorba despre Motor sonic magnetostrictiv cu modul electronic de acționare”, la care au contribuit Pîslaru-Dănescu Lucian, Morega Alexandra, Morega Mihaela, Lipan Laurențiu Constantin și Bunea Florentina, respectiv Procedură pentru obținerea compoziției adezive pe bază de Ag nanostructurat”, proiect realizat de Malaeru Teodora, Neamțu Jenica, Georgescu Gabriela, Marinescu Virgil și Pătroi Delia.

premii-icpe-ca-eureka-stiinta-tehnica-1

Iată de ce ICPE-CA, prin cercetările demarate, este pregătit să raspundă provocărilor impuse de noile cerințe economice și sociale, astfel încât, prin activitatea sa, să consolideze dezvoltarea durabilă a întregii societăți.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?