0
(0)

Dacă deţineţi un iPad, un smartphone sau un laptop şi doriţi să deveniţi exploratori ai adâncurilor, Aquabotix HydroView este un dispozitiv cu baterii, care se poate scufunda până la o adâncime de 91 metri, unde poate „înota” şi filma în rezoluţie FullHD.

 

Roboţelul submersibil costă 4.000$, are montat un cablu de de 23 metri şi baterii ce îi permit o autonomie de două ore. Opţional, poate fi achiziţionat şi un cablu lung de 91 metri sau un pachet de acumulatori mai mari.

El poate fi tele-comandat wireless cu ajutorul unui iPad, al unui smartphone pe platformă Windows ori al unui laptop cu sistem de operare Windows ori MAC OS. Pentru a elimina problema lipsei de semnal Wi-Fi din adâncuri, HydroView dispune de un receptor wireless plutitor, legat de el prin cablu.

Pentru a putea filma şi fotografia la adâncime, HydroView este dotat cu lumini LED.

Este propulsat de motoarele cu elici, în faţă atingând o viteză de maxim 5 noduri (circa 9,6 km/h) şi în spate  o viteză de maxim 1 nod (1,852 km/h). Filmează în rezoluţie FullHD şi poate realiza fotografii la adâncimi de până la 45 metri (cu cablul standard din dotare).

HydroView cântăreşte puţin peste 4kg şi măsoară 37,08×48,26×17,78cm.

Sursa

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here