0
(0)

Cunoașterea este un dar care te face mai puternic. De sărbători, oferă-l celor dragi ție. Comandă colecția Știință&Tehnică pe 2011.

 

Revista Ştiinţă&Tehnică, cea mai veche şi mai prestigioasă publicaţie românească de popularizare a ştiinţelor, a fost relansată în aprilie 2011. Proiectul dezvoltat de Fundaţia Dinu Patriciu şi Adevărul Holding continuă, astfel, o tradiţie de 127 de ani, începută odată cu publicarea, în anul 1884, a Ziarului călătoriilor şi al întâmplărilor de pe mare şi uscat, prima publicaţie de popular science din România. Consacrată de-a lungul timpului ca un brand însemnat, cu o largă notorietate şi tradiţie, Ştiinţă & Tehnică se adresează tuturor celor pasionaţi de ceea ce este nou în materie de ştiinţe, descoperiri, gadget-uri şi inventică.

Colecția Ştiinţă&Tehnică 2011 conține cele 9 ediții ale revistei din acest an, într-un suport elegant. Fiecare revistă are cel puțin 120 de pagini bogat ilustrate, informație de calitate și se constituie într-o hartă completă a viitorului și trecutului în materie de științe și tehnologii. Printre cele mai interesante anchete, povești științifice sau articole publicate de S&T în acest an, se numără:

  • Povestea secretă a lui Iuri Gagarin, primul om în spațiu; Un interviu în exclusivitate cu Mythbusters; Misterioasa evoluție a omului; Avionul electric românesc (nr. 1, aprilie 2011)
  • Sfârșitul lumii se amână; Interfețele creier-computer; Ce s-ar întâmpla dacă ar erupe un supervulcan?; Fabulosul proiect DESERTEC (nr. 2, mai 2011)
  • 9 supertehnologii ale lumii de mâine; Principiul antropic pe înțelesul tuturor; Limitele vieții în sistemele solare (nr. 3, iunie 2011)
  • ELI (Extreme Light Infrastructure) – superlaserul din România; Expediția Eclipsa din Laponia, Eclipsa de la miezul nopții; Foștii stăpâni ai lumii; Terra virtuală – planeta dinăuntrul unui computer (nr. 4, iulie 2011)
  • De ce tac civilizațiile extraterestre?; Când ne întoarcem pe Lună?; 10 invenții străvechi redescoperite; Jetman (nr. 5, august 2011)
  • 7 miliarde de pământeni; Armele viitorului; Cum ratezi un Nobel?; O lume fără petrol (nr. 6, septembrie 2011)
  • Unde a greșit Darwin?; Noul program spațial al NASA; Roboterapie și realitate virtuală în România; Imprimanta 3D (nr. 7, octombrie 2011)
  • Record est-european: balonul Știință&Tehnică la 35,3 km deasupra României; Spy gadgets; Secretele testelor genetice (nr. 8, noiembrie 2011)
  • 100 de invenții, descoperiri și evenimente științifice din 2011; Invazia cuantică; Bioterorismul (nr. 9, decembrie 2011).

Întreaga Colecție Știință&Tehnică 2011 costă numai 60 de lei. Pentru a comanda Colecția Știință&Tehnică 2011, sună la 0730 190 899 (număr cu tarif normal, de luni până vineri, între orele 9.00 și 18.00) sau scrie-ne pe adresa abonamente@adevarulholding.ro

Abonații S&T beneficiază de o reducere de 10%.

\"(w540)

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here