Ai un mesaj suficient de important încât consideri că merită să fie cunoscut de întreg Universul? Vrei să stai de vorbă, față în față, cu Dumitru Prunariu, singurul român care a zburat în Cosmos, și cu alți patru cosmonauți care au scris istorie?

 

Revista Știință & Tehnică te invită să încerci un mic exercițiu de imaginație, care va fi recompensat în funcție de creativitatea fiecărui participant. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi, în câteva rânduri, la următoarea întrebare: Dacă ai putea trimite un mesaj în Cosmos, care ar fi acela?

Aşteptăm propunerile voastre până joi, 12 mai 2011, ora 15:00, iar autorii celor mai interesante mesaje vor fi premiaţi cu:

  • 20 de abonamente pe trei luni la revista Ştiinţă & Tehnică
  • 10 invitații la filmul \”Stația Spațială 3D\”, la Cinema City IMAX București
  • Cărţi interesante cu specific SF din colecţiile Adevărul

PREMII SPECIALE:

Autorii celor mai interesante 50 de mesaje vor fi invitaţi la o întâlnire specială cu generalul Dumitru Prunariu, cosmonautul român care, în urmă cu 30 de ani, ajungea în Cosmos, precum şi cu alţi patru astronauţi de marcă ai istoriei cuceririi spațiului cosmic: Leonid Popov, Rusty Schweickart, Franz Viehböck și Aleksand Aleksandrov.

Evenimentul va fi organizat de revista Ştiinţă & Tehnică sâmbătă, 14 mai, între orele 16:00 şi 18:00, la Muzeul Militar Național Regele Ferdinand I din București. Aici veţi putea vedea capsula în care Dumitru Prunariu a zburat spre stele acum trei decenii, și veți putea sta de vorbă cu generalul Prunariu și cu ceilalți astronauți.

Mesajele voastre pot fi transmise pe site-ul www.stiintasitehnica.com, în secțiunea de comentarii a acestui articol, sau pe pagina de Facebook a revistei noastre. Stai conectat la Facebook în cursul zilei de vineri: vei primi un mesaj privat de la redacția Știință & Tehnică, dacă te afli printre câștigători!

 

Regulament concurs \”TRIMITE UN MESAJ IN SPAŢIU\”

 

Art.1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI “TRIMITE UN MESAJ IN SPAŢIU”

S.C. ADEVĂRUL HOLDING S.R.L., persoană juridică română, cu sediul social în Bucureşti, str. Fabrica de Glucoză nr. 21, Sector 2, înregistrată în Registrul Comerţului Bucureşti sub nr. J40/14119/2006, CUI RO 18990288 organizeaza pe site-ul www.stiintasitehnica.ro şi pe pagina de facebook a revistei “Ştiinţă şi tehnică” http://www.facebook.com/StiintasiTehnica?ref=ts , concursul “Trimite un mesaj in spaţiu”.

Art.2.  DURATA ŞI MECANISMUL CONCURSULUI

 

2.1. Concursul “Trimite un mesaj in spaţiu” se desfăşoară în perioada 09.05.2011 – 12.05.2011 pe pagina de web dedicata concursului, din www.stiintasitehnica.ro şi pe pagina de facebook a revistei “Ştiinţă şi tehnică” http://www.facebook.com/StiintasiTehnica?ref=ts.

2.2. Mecanismul concursului constă în următoarele:

– “Ai un mesaj suficient de important încât consideri că merită să fie cunoscut de întreg Universul? Vrei să stai de vorbă, față în față, cu Dumitru Prunariu, singurul român care a zburat în Cosmos, și cu alți patru cosmonauți care au scris istorie?

Revista Știință & Tehnică te invită să încerci un mic exercițiu de imaginație, care va fi recompensat în funcție de creativitatea fiecărui participant. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi, în câteva rânduri, la următoarea întrebare: Dacă ai putea trimite un mesaj în Cosmos, care ar fi acela?

Aşteptăm propunerile voastre până joi, 12 mai 2011, ora 15:00, iar autorii celor mai interesante mesaje vor fi premiaţi.

Mesajele voastre pot fi transmise pe site-ul www.stiintasitehnica.com, în secțiunea de comentarii a acestui articol, sau pe pagina de Facebook a revistei noastre. Stai conectat la Facebook în cursul zilei de vineri: vei primi un mesaj privat de la redacția Știință & Tehnică, dacă te afli printre câștigători!”

2.3. Fiecare participant se poate înscrie o singură dată în concurs.

2.4. Orice tentative de fraudare a concursului va fi sancţionata cu descalificarea candidatului.

 

Art 3. PREMIILE OFERITE, VALOAREA PREMIILOR/TAXE ŞI IMPOZITE

3.1. În cadrul concursului, vor fi oferite premii constând în următoarele:

–       20 de abonamente pe trei luni la revista Ştiinţă & Tehnică ;

  • 10 invitații la filmul \”Stația Spațială 3D\”, la Cinema City IMAX București
  • 30 cărţi interesante cu specific SF din colecţiile Adevărul

 

  • PREMII SPECIALE:
  • Autorii celor mai interesante 50 de mesaje vor fi invitaţi la o întâlnire specială cu generalul Dumitru Prunariu, cosmonautul român care, în urmă cu 30 de ani, ajungea în Cosmos, precum şi cu alţi patru astronauţi de marcă ai istoriei cuceririi spațiului cosmic: Leonid Popov, Rusty Schweickart, Franz Viehböck și Aleksand Aleksandrov.
  • Evenimentul va fi organizat de revista Ştiinţă & Tehnică sâmbătă, 14 mai 2011, între orele 16:00 şi 18:00, la Muzeul Militar Național Regele Ferdinand I din București. Aici veţi putea vedea capsula folosită la racheta “Soiuz 40”, în care Dumitru Prunariu a zburat spre stele acum trei decenii, și veți putea sta de vorbă cu generalul Prunariu și cu ceilalți astronauți.

Art 4. ACORDAREA PREMIILOR

Odată afişaţi pe pagina de concurs, câştigătorii sunt asteptaţi să îşi revendice premiile la telefon 021.407.54.74 in plus, fiecare dintre ei va fi anunţat pe site-ul www.stiintasitehnica.com, pe adresa de email înscrisă în concurs sau pe adresa de facebook.

În cazul în care, pana în data de 21 mai 2011, câştigătorii publicaţi pe site nu semnează procesul verbal cu organizatorul, acestia îşi vor pierde premiul, premiile astfel neacordate facând obiectul unei noi selectări a mesajelor trimise pe paginile de concurs.

Pentru intrarea in posesie a premiilor, câştigatorii trebuie să prezinte actul de identitate în original organizatorului sau prin trimiterea unei copii pe fax pentru câştigătorii din provincie. Neprezentarea unui document de identitate va conduce în mod obligatoriu la neacordarea premiului.

Art.5. REGULAMENTUL CONCURSULUI “Trimite un mesaj în spaţiu”

Regulamentul de participare/desfăşurare a concursului se află, în formă redusă, pe site-ul aplicaţiei de concurs şi pe pagina de facebook a revistei “Ştiinţă şi tehnică” şi în formă integrală la sediul organizatorului specificat la art1 sau la cerere pe email.

Pentru a cere alte detalii despre concurs, sunaţi la numarul de telefon 0800 800 111.Orice modificare a prezentului regulament se va face prin act adiţional scris şi va fi anunţată pe site-ul aplicatiei de concurs şi pe wall-ul participantilor la concurs.

Castigatori abonamente Stiinta & Tehnica + carti SF din colectia Adevarul Holding:

1.)    Mantu Madalina

2.)    Mititelu Adrian

3.)    Traian Anghel

4.)    Roxana Rosca

5.)    Tiberiu Stefan

6.)    Laura Dobrica

7.)    Valentin Panait

8.)    Dana Dumitriu

9.)    Mihaela Pegulescu

10.)  Marginean Alina

11.) Nicoletta Aldea

12.) Kolozsvari Andrei

13.) George Viorel

14.) Rauta Angela

15.) Gaby Gancea

16.) Gabriela Vasile

17.) Daniel Macovei

18.) Radu Sebastian

19.) George Bonea

20.) Adrian Pintea

 

Castigatori invitatie IMAX:

1.)    Traian Anghel

2.)    Valentin Panait

3.)    Daniel Bacila

4.)    Oana Garceag

5.)    Laura Dobrica

6.)    Daniel Macovei

7.)    Gabriela Vasile

8.)    Mihaela Pegulescu

9.)    George Viorel

10.) Caldararu Adrian

 

Pentru a intra in posesia premiului (premiilor), va rugam sa trimiteti un e-mail la concurs@adevarulholding.ro in care sa ne dati numele vostru complet, adresa pe care doriti sa primiti premiile (in cazul abonamentelor & cartilor) si o copie digitala (scan) dupa cartea voastra de identitate. Va multumim pentru ca ati participat la concursul nostru si va asteptam in continuare pe www.stiintasitehnica.com