0
(0)

Gameloft, liderul dezvoltatorilor de jocuri pe piața de device-uri mobile, lasează noua aplicație dedicată comunității Gameloft Live!. Șapte milioane de jucători au folosit prima versiune și au intrat în această comunitate online. Astăzi Gameloft dezvăluie noul Gameloft Live!, o aplicație mai distractivă, mai ușor de folosit și care deschide calea unei experiențe imersive a jocurilor Gameloft.

 

Grație noii interfețe 3D, jucătorul își poate crea și personaliza propriul avatar și îl poate dezvolta într-un mediu interactiv plin de surprize. Aplicația va permite utilizatorului să își facă prieteni, să îi invite la un joc și să comunice prin chat.

Prin această nouă versiune, Gameloft își provoacă jucătorii să devină mai buni și să obțină cele mai mari scoruri. Pe masură ce jucătorul câștigă trofee în jocuri, primește acces la noi funcționalități, atât pentru avatar cât și pentru mediul în care este prezentat acesta.

Punând experiența utilizatorului în centrul atenției, Gameloft Live! se lansează cu o multitudine de opțiuni 3D pentru a personaliza nu doar avatarul jucătoului (100 de tipuri de trăsături faciale), dar și accesoriile acestuia (îmbrăcăminte, bijuterii ș.a.) sau spațiul în care se află (background tematic, apartament, insulă și multe altele, toate putând fi schimbate sau redecorate în timp).

Aplicația vine în întâmpinarea cerinâelor tuturor tipurilor de jucători (fie că aceștia preferă jocuri freemium sau paymium), având opțiunea setării de notificări pentru discounturi, concursuri, lansări de titluri noi, precum și orice tip de conținut nou ce poate fi descărcat.

Disponibil inițial doar pe Android, Gameloft Live! poate fi accesat extrem de ușor din browserul telefonului prin linkul de wapshop http://bit.ly/gameloftwap sau prin citirea codului QR http://bit.ly/gameloftwap.qrcode

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here