0
(0)

În această iarnă vei putea cumpăra și din România noua serie de GPS-uri eTrex de la Garmin, create special pentru cei ce iubesc drumețiile în sălbăticie. Garmin eTrex 10, 20 și 30 sunt cele trei noi modele din serie, iar atuul lor este autonomia de până la 25 de ore. eTrex este cel mai accesibil dintre modele, având doar dotări de bază, iar ecranul cu diagonala de 2,2 inci este monocrom.

 

eTrex 20 şi 30 au ecrane cu 65.000 de culori pe care poți vedea o gamă largă de hărţi topografice, marine şi rutiere detaliate. În plus, poți descărca BaseCamp, un soft gratuit, ce permite utilizatorilor să planifice şi gestioneze excursii, rute şi puncte de trecere pe care să le transfere între PC şi GPS-urile eTrex. În BaseCamp vezi hărţi topo atât de 24K, cât şi de 100K în formate 2D sau 3D. Cu ajutorul funcției Track Draw, trasezi un drum şi primești instantaneu un profil de altitudine ca să-ți dai seama exact de dificultatea traseului.

eTrex 30 vine cu o busolă electronică cu trei axe care indică direcţia în care trebuie să mergi, chiar şi atunci când stai pe loc. Mai mult, eTrex 30 are altimetru barometric pentru verificarea schimbărilor de presiune. Așa „își dă seama” de înălţimea exactă la care te afli.

eTrex 10 şi eTrex 20 vor avea un preţ de vânzare recomandat de 80 de euro, respectiv 140 de euro. eTrex 30 va fi disponibil la un preţ de 210 euro.

Dacă vrei informații în plus despre seria eTrex, acestea există pe site-ul dedicat al Garmin.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here