0
(0)

Ultima creaţie a laboratoarelor Google X, despre care vă anunţam în urmă cu două luni şi care va fi lansată în viitorul apropiat, constă în ochelarii de realitate augmentată cu control vocal, cu ajutorul cărora beneficiezi de navigaţie GPS, poţi citi email-uri sau urmări filme…

 

După interfaţa utilizată, ochelarii Project Glass par să ruleze o versiune de Android, sistemul de operare mobil dezvoltat de Google.

Navigaţia se realizează cu ajutorul Google Maps, iar Google Latitude te ajută să îţi localizezi mai uşor cunoscuţii pe hartă.

Ochelarii Google de realitate augmentată permit utilizatorului să înregistreze ceea ce vede şi fie să împărtăşească imaginile cu prietenii ulterior, la fel ca la utilizarea YouTube, fie direct ca printr-un webcam.

Data de lansare a produsului pe piaţă nu este cunoscută încă, dar cei de la Google X au dat publicităţii datele cu privire la ochelarii inteligenţi, din dorinţa de a primi un feedback din partea potenţialilor utilizatori, în vederea implementării de noi funcţii.

 

Sursa

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here